Prepostavljam da ne misliš na plaćene mape, tako da koristi:Pozdrav, interesuje me ima li ko mape 2022/23 za citroen c5 2013?
Znas li mozda kako to mogu da pogledam, u opcijama uredjaja mi stoji da je verzija softvera rneg2.86.b.1(predpostavljam da je rt6) i da li moram da azuriram verziju software-a navigacije?Prepostavljam da ne misliš na plaćene mape, tako da koristi:
Potrebno je samo da znaš da li je multimedija RT5, RT6 ili Connect Nav
Dobro je da si mi rekaoJa imam poslednje dostupne mape za P308 t9, smeg+ i moram da kažem da je bolje ne koristiti ih zdravo za gotovo.
Da sam vozio po ograničenju brzina sa mapa u S.Mak, Grčkoj, Bugarskoj i Srbiji, verovatno bih ostao bez dozvole. Ekstremno neprecizno.
Što se tiče navođenja, nemam preveliku zamerku, ali ograničenja brzina su kriminal.
Tvoj Citroen bi trebalo da ima Rneg mape, tj. Myway RT6.Znas li mozda kako to mogu da pogledam, u opcijama uredjaja mi stoji da je verzija softvera rneg2.86.b.1(predpostavljam da je rt6) i da li moram da azuriram verziju software-a navigacije?
Držiš SETUP dugme i dobićeš skriveni meni, opcija diagnosis, pa je tu verzija.Znas li mozda kako to mogu da pogledam, u opcijama uredjaja mi stoji da je verzija softvera rneg2.86.b.1(predpostavljam da je rt6) i da li moram da azuriram verziju software-a navigacije?
Dobro je da si mi rekao![]()
Da video sam da su ažuruirali sve ono šta meni nije trenutno potrebno :-(Držiš SETUP dugme i dobićeš skriveni meni, opcija diagnosis, pa je tu verzija.
2013. Bi trebalo je RT6, RNEG je išao pre njega, pa je ukinut, kao i mape za njega, od 2016.
Mape za SMEG, SMEG+ i RT6 su iste, razlikuju se samo kodovi za otključavanje.
@pankoz
Izvoli link, ali naša bajna regija nije ažurirana, kao i srednja i istočna Evropa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari