Šta je novo?

Citac compactflash kartica

banisha

Čuven
Učlanjen(a)
28.01.2003
Poena
630
Interesuje me gde ima kod nas da se kupi i po kojoj ceni citac za compactflash kartice?
Imam SanDisk karticu od 256MB koja mi je u digitalcu, ali bi u kombinaciji sa citacem zeleo ponekad da je iskoristim i kao USB drajv. Interesuje me takodje da li je tu bitno da citac bude USB2.0.
Pozdrav

A da li u obzir ulaze oni 6in1 ili 7in1 citaci/pisaci?
Ako da njih bar ima na svakom koraku i nisu skupi 10-15ܼE

pa u principu ne znam sta ce mi podrska za druge tipove kartica osim compact flasha, a i isao bi na najjeftinije resenje, racunam da citac za jedan format kosta manje od citaca za 6 ili 7 formata

Pa ne mora da znaci bas da je uvek tako. Imas one 6in1 za oko 10E a ja imam jedan koji cita samo sony memory stick koji placen 25-30E

Potpuno si u pravu, ipak sam ja malo preuranio sa zakljuckom jer ne moze bas to tako pausalno da se ocenjuje,zavisi od modela do modela. Tih 10e ne zvuci lose, samo mi kazi o kom modelu pricas(valja li nesto?) i ako slucajno znas gde ja to mogu da nadjem?
pozdrav :-devil-:

Ma ja sam kupio neki 6in1 usb 2.0 za nekih 800-900 kinti u NT Softu pre mesec dana(znam da je to malo vise od 10E ali kontam da sigurno ima jeftinije) i odlicno radi. Koristim ga i za fotoaparat i za telefon....

Ja sam pre par meseci u Desk-u kupio Asus reader Pro. Citac je 7in1, USB 2.0, malih je dimenzija i kabl (osnovni kablic je mali ali moze da posluzi. Prilozen je i produzni USB od nekih 30cm) mu se stavlja u pregradu tako da je ultra praktican za nosenje.

pozdrav

P.S. Ako nema u desk-u, pogledaj po PCBerzi.

Nazad
Vrh Dno