Šta je novo?

Cisco Cius tablet

djunta

Cenjen
Učlanjen(a)
15.06.2012
Poena
154
This app is compatible with your Cisco Cius

U čemu je kvaka?

Mogu da instaliram samo one naaajzanimljivije programe, kao: Turi klupče u rupče v1.2, Brojač prdeže (beta), Skok u bliz, Kompas za uspešno zalutavanje i td ...
Skype jok (čak ni G Talk), navigacije jok, 100 čuda jok...

Poslednja izmena od urednika:
Mogu da instaliram samo one naaajzanimljivije programe, kao: Turi klupče u rupče v1.2, Brojač prdeže (beta), Skok u bliz, Kompas za uspešno zalutavanje i td ...
Skype jok (čak ni G Talk), navigacije jok, 100 čuda jok...

Ne razumem sta hoces da kazes, kupio si Cisco tablet ili sta?

Cisco Cius je tablet koji je Cisco izbacio 2010 i bio je namenjen za enterprise segment. Napustili su ga pre par meseci, tj. ne prodaje se više jer ga niko nije kupovao.

U pitanju je Android 2.2 Froyo tablet sa Intel Atom 1.6 GHz processor with 1 GB RAM and 32 GB, dakle x86 baziran i samim tim, pošto je večina aplikacija predviđena za ARM procesore, imaš jako sužen izbor aplikacija.

Nema pristup Android Marketu tj. Google Play-u, već samo nekim aplikacijama preko Cisca.

U suštini, probaj da vidiš da li na netu postoji neki root i custom romovi za njega, ko zna, možda možeš i Win 8 da instaliraš :)

Cisco Cius running Win7: http://www.youtube.com/watch?v=FUlRuqWQDeo

A inače, postovi su ti kao da si jeo bunike.

Poslednja izmena:
Brojac prdeza (beta)!!! Skok u bliz!!! Aaaaaaaahahahahahahaha ulepsa mi dan!

Prodaj ga, nije vredno mučenja.

Iskreno, ja bih se igrao s njime, čisto bi probao da mu ubacim malo skresani Win 7 ili Win 8.

data_sheet_c78-609507-1.jpg

Čudo uopšte nema loše specifikacije:

Procesor: Intel Atom Z615 (1.6 GHz, 512kb cache, single core with HyperThreading )
Memorija: 1-GB RAM
Storage: 32-GB eMMC flash memory
Ekran: Multitouch, Backlit, WSVGA capacitive 7inch touchscreen LCD with 1024 x 600 pixels
Baterija: Removable 4960 mAh battery

SENZORI:
3-axis gyro
Accelerometer
Global Positioning System (GPS)
Ambient light sensor

MREŽA:
802.11a/b/g/n Wi-Fi
Bluetooth 2.1
4G Mobile Data High-Speed Packet Access Plus (HSPA+)

KAMERE:
Forward facing camera: 720p
Rear facing camera: 720p

ZVUK:
Dual-array echo-cancelation microphone system
Built-in stereo speakers
3.5-mm stereo headphone jack

TEŽINA: 534g

Poslednja izmena:
Trebalo je da piše This app is incompatible with your Cisco Cius, al' se omače ovo drugo.
Jeste mighty78, kao bunjike... Dok vas čitam šta sve instalirate i kako ih slatko drndate, a ja šta god ''zgazim'', piše skoro uvek ono gore... Da ne grešim dušu, uspeo sam i ja da instaliram neki autobuski red vožnje, za Ugandu. I da vidiš, radi ekstra... :banana:
Iskreno, najradije bi zavrteo taj win 7-8, ako može. Samo da ne bude, kao kada je mali piroćanac pitao tatka, kad će da mu kupi Golfa šesticu, a ovaj mu kaže, ''kad izadje osmica... devetka... ''
Briga me za brojače prdeža i ostale nekorisne stvari za gubljenje vida, kako operativne sisteme, tako i za silne megaherce... Samo nek' on meni malo svira muzike, malo pasijansa, malo džipiesira kroz gradove i AutoCAD. Eto...
Evo slike i prilike.
2012 1576.jpg

I daaaa... Autobus iz Kampale, preko Masake za Mbarare, koji je trebao po redu vožnje da stigne juče, stići će tačno na vreme. Sutra.

HAHHAhahahahahahahahahahahahahhhahahahhahaahahahaahaaa.... :D

DECKOOOO JEEE LUUUUDDDD... :) Jel uz taj Cisco ide i onaj kao dock gore sa slike ili samo milje??? :D

Ako ne ide dock nije mnogo upotrebljiv, po[to je USB na docku-u ako se ne varam, a na tabetu je samo neki Cisco proprietary konektor.

Ovo je lepo za igranje ako se dobije za Dž, a neke pare ne bih baš ulagao u to, pogotovu bez dock-a.

Trebalo je da piše This app is incompatible with your Cisco Cius, al' se omače ovo drugo.
Jeste mighty78, kao bunjike... Dok vas čitam šta sve instalirate i kako ih slatko drndate, a ja šta god ''zgazim'', piše skoro uvek ono gore... Da ne grešim dušu, uspeo sam i ja da instaliram neki autobuski red vožnje, za Ugandu. I da vidiš, radi ekstra... :banana:
Iskreno, najradije bi zavrteo taj win 7-8, ako može. Samo da ne bude, kao kada je mali piroćanac pitao tatka, kad će da mu kupi Golfa šesticu, a ovaj mu kaže, ''kad izadje osmica... devetka... ''
Briga me za brojače prdeža i ostale nekorisne stvari za gubljenje vida, kako operativne sisteme, tako i za silne megaherce... Samo nek' on meni malo svira muzike, malo pasijansa, malo džipiesira kroz gradove i AutoCAD. Eto...
Evo slike i prilike.
Pogledajte prilog 91288

I daaaa... Autobus iz Kampale, preko Masake za Mbarare, koji je trebao po redu vožnje da stigne juče, stići će tačno na vreme. Sutra.

AAAAAAAAAAAhahahahahahahahah legendo!! Milje je savrsen, cuva ekran :D

Poslednja izmena:
Treba meni jedan ovakav Milje za 5097 i Ipad2.Ako neko ima moze na PP :)

Vidim ja da vam je Gorila Milje zapalo za oko... Obaška se naručuje, po meri. ;)
mighty78, sve te konektore ima na sebi i vrlo je upotrebljiv van doka. E daaa, osim gigabitnog LAN-a. On je jedini na doku.
Sad pitanje.Kako ne njega ugurati neki WIN?

Trebqao bi ti OS za dodirni ekran, a to je jedino XP Tablet PC Edition. Čak ako ga nadješ, diskutabilo je da li će da radi sa MS drajverima za ekran, mada dok ne probaš nećeš moći da znaš.

Ili da pokušaš sa Win 8 preview...

Poslednja izmena:
Ma, nek' ide i win95. Samo da fercera.
Negooo... Pazi ovo:

"Q2: Can I upgrade my portable computer to Windows XP Tablet PC Edition?

A2: No. Windows XP Tablet PC Edition is only available pre-installed on Tablet PC hardware. Because there are specific hardware requirements to run Windows XP Tablet PC Edition, upgrading non-Tablet hardware is not supported.
"

A cekaj sta je sa win7, zar nije i on bio na tablet racunarima, sto ne bi njega??

Kazem ti, pristajem na sve. Samoooo... Ko? Ja?
Moje poznavanje ovih tehnologija i engleskog je na nivou ctrl*alt*del

Pa tesko da ti ja mogu pomoci kad su tableti + win7 u pitanju, da je android ( ali neki za jEvropu, a ne taj tvoj za Ugandu) resili bi ga bez problema.. :) pa taman da treba da mu stavimo i iOS.. :D

Jesi trazio na google mozda neko uputstvo, nesto??

Jedino što videh, je novi firmver, na ciskovom sajtu, ali i to ne mogu da skinem, jer ne mogu da napravim nalog. E sad, da l' mu to nešto čini, nemam pojma...
Guglao i guglao... od srede do petka, al' se nisam pomak'o dalje od početka :eyebrows:

Braaacaaalaaa, pa ti imas najbolji uredjaj na forumu.. :) sudeci po ovom video..
http://www.youtube.com/watch?v=ryzBDtjFWBQ&feature=related
gasi svetla pali tv... ma idi, kakav Prime i Ipad i cudda... Kolko trazis za njega??? Naravno milje ide gratis... :)

Sad ozbiljno, probaj da pokrenes Win 8, da vidis dali ce moci da ide.. MSm da jedva ispunjava hardverske zahteve..

Poslednja izmena:
Ne znam kako se pokrece, ali vidim da ima svega duplo više, od traženog minuma. Dobro, osim grafike. Ona je jedino 1024x600. Procesor je intel 1.6, memorije kilo... miljeee high resolution... da sam windows, sam bi se pokrenuo na njemu, od miline.

Skinuo sam win 8 ISO i šta sad? Skontao sam da treba napraviti instalaciju sa USB. Kako to obično ide na ostalim tabletima? BIOS, ovo onoo? Kako da butuje sa USB? Gde da kupim usb fleš sa mini usb konektorom (ili neki adapter)?

Ima li neko ideju ili da ga stavljam u oglase?

Postoji Android x86 i Microsoft Windows XP w/SP1 Tablet PC Edition koje bi mogao da probaš pod uslovom da root-uješ uređaj i uspeš da pokreneš njihovu instalaciju. Što je CISCO izgleda učinio nemogućom misijom :d ...već kao da čitam tvoj oglas - "...i to nije sve, onaj ko odmah pozove neki od naših telefona, po ovoj neverovatnoj ceni pored ovog okruglog dobija i pravougaoni i trouglasti milje a kao posebno iznenađenje tu su i klupko pletiva i par prvoklasnih savitljivih igala za kukičanje"

Poslednja izmena:
Ma sto bi prodavao , ugradi tu skalameriju u Ficu :D To jos niko nije uradio, pa da u necemu i mi budemo prvi. To je buduci hit , mnogi ljudi ugradjuju, al jos nisam cuo da je neko u Ficu, naravno ako ga stvarno imas , a ne samo sliku :D

Pogledaj imas temu Igoritza ugradjivao u neka kola, sad se ne secam koja, nije fica sigurno, a cini mi se da nije ni Wartburg, ko ce sve popamtiti :D

Poslednja izmena:
Ko me kleo, nije dangubio... :(

Sad me interesuje (ako možete da me posavetujete), koliko da tražim na oglasima, za ovo parče elektronike, kome nije ni nalepnica skinuta sa tač skrina?

Poslednja izmena:
Vrh Dno