Šta je novo?

Cisco, CCNA

cvijovic

Čuven
Učlanjen(a)
22.01.2002
Poena
619
Ima li neko da je upisao ove godine CCNA kurs kod nas ili bilo ko ko zna nesto o tome.

cvijovic je napisao(la):
Ima li neko da je upisao ove godine CCNA kurs kod nas ili bilo ko ko zna nesto o tome.

http://www.rcub.bg.ac.yu/cnap/

Za 2 nedelje polazemo 1. semestar (od 4).

ako vec nesto znas o mrezama i imas priliku na poslu da se igras sa ruterima i ostalom opremom , tj, ako nisi totalni pocetnik - taj kurs je bacanje para, ide u formi cisco akademije i razvukli su ga na 4 semestra!!! sobzirom da je u odnosu na ostale cisco sertifikate CCNA bulja mislim da je cena od oko 18000din po semestru potpuno neopravdana. nabavi ICND - interworking cisco network devices knjigu - to je knjiga koja obradjuje materiju sa zvanicnog cisco icnd kursa koji je ujedno i kurs za ucenje za ccna sert. sedni jedno 2 meseca i bistri to, prijavi polaganje i uzmi sebi sertifikat za mnogo manje para - tih 4 semestra ti stvarno nije potrebno da bi polozio CCNA.

nisam pocetnik, dosta znam o mrezama, ali nisam znao sa tu foru da sam spremim spremim pa da polazem, pa zam zbog toga hteo da polazem a kao student kosta 10500 dinara. jel znas gde bih mogao tu knjigu ovde da nabavim ili da se cimam preko neta.

hvala

cvijovic je napisao(la):
. jel znas gde bih mogao tu knjigu ovde da nabavim ili da se cimam preko neta.

Posto je ovo moj prvi post ovde, sve vas puno pozdravljam!

Probaj na ovoj adresi:
http://www.cet.co.yu/knjige/ciscopmu.htm

Nego, posto sam ionako planirao da upisem neki od kurseva (posto je proslo dooosta vremena kada sam poslednji put uzeo knjigu i bubao), koji su vasi predlozi. Hocu da zavrsim kurs koji bi iole bio priznat negde u svetu. Posto sam se davno zeznuo kada je trebalo da upisem fakultet (pare su mi udarile u glavu), sada pokusavam na nekakv nacin da ispravim tu gresku. Bavim se mrezama (utp, wireless, optika, ruteri,...), tako da sam napravio jos jednu "gresku" polozivsi Microsoft ispite... Recite sta mi je ciniti...

Nazad
Vrh Dno