Twix je napisao(la):Ja uvek koristim 100% alkohol (apotekarski) i nikada do sada nisam imao problem (a ovo mi je cetvrti laptop).......
M3 je napisao(la):Ja sam u jednoj prodavnici vidio specijalnu tecnost za TFT monitore ali ne znam o kakvoj se tecnosti radi ..Kostala je oko 5 eura ...
PoZ....😉
Ni meni nije jasno zasto preferiraju skuplju varijantu, kada im je jeftinija na dohvat ruke. I ovo sto sam ja naveo za sapun treba primenjivati jednom u pola godine, a ako je racunar u prostoriji u kojoj se pusi - i krace. Za redovno skidanje prasine sa ekrana samo magicna krpa. :alo:Ji 4Tze je napisao(la):Ma to je glupost bre.
Mikrofiber krpa i malo vode radi odlichno i sa TFT i sa CRT monitorima. Nemoguce da vam monitori stoje u vulkanizerskoj radnji pa se toliko prlja.
minketa je napisao(la):Mali doprinos na temu cime se plastika najbolje moze ocistiti: jedan moj poznanik - kucista, monitore, tastature cisti :wc: sanitarom. Kaze tako restaurira pravu boju! Kad god vidim sanitar on mi je pred ocima kako u plavom kombinezonu i gumenim rukavicama fajta masinu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari