Šta je novo?

ciscenje registra u windowsu

nidzoni

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2002
Poena
619
Koji program je najsigurniji za cicenje registara od ostataka programa odstaranjenih opcijom add/remove sa racunara.
Da li je bolje raditi to rucno i na koji nacin?

Ja ga koristim iz paketa Power Tools sa istog sajta a koristim i Registry Healer.

Nebojsa Lukic je napisao(la):
Ja ga koristim iz paketa Power Tools sa istog sajta a koristim i Registry Healer.

Mala ispravka Power Tool i RegCleaner su dva odvojena programa. Tip vec jedno vreme ne razvija dalje RegCleaner nego se fokusirao na njegovu jacu,bolju varijantu, tojest na PowerTools.

Matthias je napisao(la):
Mala ispravka Power Tool i RegCleaner su dva odvojena programa. Tip vec jedno vreme ne razvija dalje RegCleaner nego se fokusirao na njegovu jacu,bolju varijantu, tojest na PowerTools.

Znam, taj cleaner koristim vec 2 godine a kasnije sam se presaltao na PT pored odlicnog cleanera ima jos dobrih alata za manipulaciju sa registry-jem. Preporucujem da probate i Registry Healer.

Moraces po nesto i manuelno da uklonis; tako ces najbolje da naucis sta smes a sta ne smes; pre toga napravi duplikat registry baze (mada ih vecina programa za njeno ciscenje vec pravi).

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno