Šta je novo?

Ciscenje glave kod Xerox-a C6

Angel

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
604
Da li je moguce, a ako jeste da li je to neko radio ili barem zna servis gde bih mogao da se raspitam?

Unapred hvala.

Jos odgovora nema

Da li je moguce da niko ne zna za resenje mog problema. Valjd aje neko imao Xerox C6 ili neki drugi, ili je mozda radio servis stampaca negde.
'Ajd' javite se.

Pozdrav.

Imam taj stampac, kao i moj drugar koji je pokusao da ocisti glavu ali uspeh je bio polovican posto mu mlaznice za crnu crvenu i zutu rade ali za plavu nikako.Nemoj sam da se zezas nosi to u servis i po mogucstvu kupuj orginalne ketrdze i nemoj dopunjavati!!!!!!!!!boom Sta je problem koja ti mlaznica radi a koja ne i da li je stajao dugo bez neke od boja? Ako jeste mislim da ces tesko to namestiti:mad:

Ako mu je jedno vreme i nestajala neka boja onda je to bila crna, ali to bih resio sa refilom u roku od dan-dva. Problem je sto sada zezaju i ostale boje (narocito plava), a one su bile OK.
Necu se zezati da sam cistim, a tebe molim da mi preporucis servis (moze i na mail ako mislis da je to reklamiranje).
Sto se tice kupovine originalnih ketridza, nisam siguran da sam u mogucnosti da to sebi priustim.

Hvala unapred.

Nazad
Vrh Dno