Šta je novo?

Cime vratiti boju monitoru?

Bocy

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
619
Sretna Nova godina svima!

Iskopao sam iz podruma moj stari 15" monitor koji bih poklonio drugaru sada za Novu godinu, medjutim tri stranice i deo prednje maske monitora su od stajanja potpuno pozuteli!

Cime da vratim staru (belu) boju plastici monitora?

Hvala puno na pomoci unapred!

ja sam probao svime i svacime... cak sam acetonom izljustio par slojeva boje i nije se puno popravila situacija, cak je bio drasticno ruzniji...
najbolje sto mozes je deterdzent + voda... sto se skine skine, ostalo nema nade...
mada najbolje crni sprej i udri |))
a i tesko ces ga ubediti da je 15" monitor nov, stagod da mu uradis...

Rasklopi monitor na plasticne delove i odnsi ih kod nekog auto farbara. Kosta oko 300 - 400 dina a boja i igled su fantasticni. Crnu ti ne preporucujem zbog prasine

danijel00 je napisao(la):
ja sam probao svime i svacime... cak sam acetonom izljustio par slojeva boje i nije se puno popravila situacija, cak je bio drasticno ruzniji...
najbolje sto mozes je deterdzent + voda... sto se skine skine, ostalo nema nade...
mada najbolje crni sprej i udri |))
a i tesko ces ga ubediti da je 15" monitor nov, stagod da mu uradis...

Ma rekao sam mu da je to moj stari monitor, nego sam samo hteo malo da mu sredim monitor da ne bude tako ruzan zut.

Hvala!

vladat1 je napisao(la):
Rasklopi monitor na plasticne delove i odnsi ih kod nekog auto farbara. Kosta oko 300 - 400 dina a boja i igled su fantasticni. Crnu ti ne preporucujem zbog prasine

Hvala!

Mr. Proper - super sprej sa izbeljivacem (samo cuvaj ruke i oci, jako je).

BTW, ovo je pravi trenutak da poverujes "zenskom" savetu :D

Vec sutra idem da kupim Mr. Proper i da probam. Hvala puno na savetu!

Vrh Dno