Šta je novo?

Cime pretvoriti WMA, MP3... u MID???

• Začetnik teme Začetnik teme neogeo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

neogeo

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
10.08.2002
Poena
770
POstoji li program i gde ga skinuti???

U principu ne postoji! Postoji nesto sto kao radi, ali samo kao, i to zvuci jako bezveze i neupotrebljivo je! A gde to da skines nemam pojma, a i nemoj se jako truditi ni da ga nadjes jer je stvarno bezveze 😉

Pokusavao sam ja to isto, trebalo mi za mob, nisam nasao nista sto bi posluzilo naravno nista free 😀

Pre ce se naci fora za pretvaranje olova u zlato, nego za konverziju wav/mp3 u visekanalni midi 😉

Probaj ovde, ali kako to radi nemam pojma !!!
Naci ces jos ovakvih programa ako u google-u otkucas
mp3 to midi ili mp32midi....
probaj

http://www.mp3towav.org/mp3-to-midi.asp

Zorro je napisao(la):
Pre ce se naci fora za pretvaranje olova u zlato, nego za konverziju wav/mp3 u visekanalni midi 😉

Inace to se vec zna ali to znaju samo Alhemicari !!! 😉

Poslednja izmena:
pa pazi, sobzirom da je midi samo signal, a ne audio zapis, tesko da mozes da prebacis wav u midi. kao prvo, midi svira po notama sto znaci da bi pi konvertovanju program morao da provali tonove i tako ih zapise, a da ne pricam o tome sto vise kanala svira u isto vreme... druga stvar su instrumenti, cak i da uspes da prebacis u midi, morao bi da odredis instrumente. mozda bi (mada cisto sumnjam) bilo moguce da potencijalni program za konvertovanje detektuje frekventni opseg recimo bubnja ( a tu opet pojedinacno cinela, dobosa...) pa na osnovu toga dodeli neki midi sintisajzer....mada sve je ovo naucna fantastika.

resenje tvog problema bilo bi da nadjes nekog muzicara koji svira klavijature, lepo odes kod njega i zamolis ga da ti presvira pesmu koju zelis da imas u midiju. u principu to moze da zvuci cak i kao original, samo ako potrefis prave vst instrumente. mada tebi je najvaznije da imas midi zapis, a posle mozes da stavis umesto trube da ti sviraju orgulje ako ti tako lepse zvuci 🙂))

jeste off topic, ali gde mogu da se nadju domace midi melodije (pesme) iz stare SFRJ ? treba prijatelju...🙂

www.midi-matrix.com

Mnogo dobrih FREE midi fajlova.. ja sam se zacudio koliko ih ima !! 🙂

Kad smo vec kod MIDI-ja, zamolio bi ako neko ima da mi baci na mejl SLIKE U OKU od LUIS-a ??!!

hvala unapred.... sorry za mali offtopic

Probaj da u Sony SounForge 7, mislim da je 7ica aktuelna verzije, uchitash mp3 ili wma fajl (opcije open), i zatim mu dash Save As i kao file type - izlazni odaberesh mid.
Ne garantujem da ce uspeti, probaj pa vidi, trenutno da isprobavam nemam vremena.
:wave:

Nazad
Vrh Dno