Šta je novo?

Cime obrisati "uporan" file ???!

Dark Angel

Čuven
Učlanjen(a)
19.01.2002
Poena
735
Moja oprema  
CPU & Cooler
XEON E5440 mod 775
Matična ploča
ASUS P5B
RAM
6 Gb
GPU
GIGABYTE 1050 TI
Storage
SSD Biostar 240Gb + HDD...
Zvuk
XONAR D 2
PSU
CORSAIR
Monitor
SAMSUNG 32" TV
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER x2
Ostale periferije
LOGITECH Z-5500
Laptop
ASUS VIVOBOOK OLED 1513, MACBOOK PRO 5.2 + 7.1 + ...
Tablet
ASUS TRANSFORMER
Pristup internetu
  1. Optički internet
Nikako ne mogu da obrisem jedan file, posaljem ga u kantu, ali tamo stalno prijavlju da ga iz odredjenog razloga ne moze brisati ??!?!
"Cannot find specific file" ....

Kako da se resim napasti !??? :smash: 😡

potpuno si siguran da nije neki virus u pitanju? ako si pod winXP checkdisk bi trebao da ti sredi bilo kakav problem slične prirode, jedino ukoliko u imenu tog fajla nemaš neki čudan karakter koji pravi problem... preimenuj ga i obriši.... 😉

"Cannot rename file. Windows is unable to find the file.This item might have already been deleted or removed...."
Ne mogu da ga preimenujem...
OS Win Me, Kaspersky AVP 5.0 ........ nije nista pronasao.

Startuješ sistem u DOS modu (ili sa DOS diskete) i probaš odatle da ga obrišeš.

Imas vise resenja ubacis boot-abilnu 98 izaberes "boot from cd" pa onda podignes dos.. i onda ga isbrzises... npr ovo je jedna od opcija ako nemas diskete kao ja 🙂

Poslednja izmena:
Stator je napisao(la):
Imas vise resenja ubacis boot-abilnu 98 izaberes "boot from cd" pa onda podignes dos.. i onda ga isbrzises... npr ovo je jedna od opcija ako nemas diskete kao ja 🙂

Upravo tako, ako ga je uspeo poslati ti u korpu on se nalazi u recycled folderu korjena diska i kad butas sa 98-com resices ga se!

Mozes da probas da ga obrises i sa Volkov Commander-om.

a da ipak prvo proba scandisk? meni je on rešavao ovaj problem pod win9x..

To je covek, verovatno, proba😵staje pitanje: sta ako ima ntfs? Nece mu bas pomoci win98 start-up disketa.

borab je napisao(la):
To je covek, verovatno, proba😵staje pitanje: sta ako ima ntfs? Nece mu bas pomoci win98 start-up disketa.

Uvek moze da koristi Hiren's Boot CD na kome ima software koji podrzava editovanje file-ova na NTFS particiji.

borab je napisao(la):
Rekao je da ima ME, tako da ne može da ima NTFS. A da kojim slučajem ima XP, pa ima Recovery Console odakle može da briše šta hoće...

Hvala na pomoci,
"dosadni" file obrisan rucno iz Dos-a !

Nazad
Vrh Dno