Šta je novo?

Cime o/c X1650 seriju grafickih?

neogeo

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
10.08.2002
Poena
770
Dakle koji program upotrebiti za o/c Radeona X1650 serije grafickih. Probao sam ATITool v0.26 ali jok. Pomoc?!?!?

Probao sam oba programa i nece ni 1 od njih. Cim promenom bilo koji para metar u vezi kartice, blokira se ceo sistem... A mozda je bios lock za overclock na kartici?

Poslednja izmena:
Reci nesto, radi li? :smash:

Izgleda da si ti sprzio neshto.... :mad:

Ma nisam:crash: :d . Skinuo sam juce program ali sam ga zaboravio na poslu. Evo skinucu ga sada od kuce pa javljam sta se desava!
pozz

Poslednja izmena:
RADI!!!:eyebrows:

Klokovao sam radishu na 700/1600 sa 24pipelinea pa da vidimo to chudo!

Javljam se opet

Sa ATI WinClk-om radi sigurno, to je ATi-jev oficijalni programcic sa O/C njihovih grafickih karti... a u sustini jedino resenje za O/C pojedinih karti iz X1650 Pro i X1950 Pro serija, koje se ne mogu klokovati iz standardnih programa za tu namenu.

BTW, meni normalno pamti namestene klokove kada se ugasi program.

Poslednja izmena:
I meni takodje pamti podatke:D

Znaci mene manijachi :D

Ta kartica će ti vrisnut samo tako i na defaultu a kamoli klokana! Meni su 2 krepale

Eto vidis, zorz, riknuce ti karta... bolje ti to vrati u radnju :sceptic:

Sve je moguce... Nikada do sada nisam imao GeCube proizvod u svojoj makini tako da o kvalitetu ne mogu suditi, ali videcemo. Iskreno, mislim da nisu veci krs od PowerColora pa neka ide zivot... Garanciju imam jer je kartica glanc nova pa neka vrisne kad god hoce(u garanciji naravno):d .
Nego, nebi bas trebalo jer je hladi Zalman vf-900cu i Zalman mem. hladnjaci a i na samoj kartici, kada se skine originalan hladnjak, lepo pise Built By ATi...:eyebrows: :guitar:

P.S. ne drzim je o/c. samo sam isprobao njene mogucnosti... i na def clk radi super pa sam prezadovoljan.

Poslednja izmena:
Ja sam Powercolor x1650pro (catalyst 6.12) kloknuo sa Ati Tray Tools v1.2.6.964 na 635:850 i radi tako stabilno vec 2-3 meseca. ,)

i ja imam power color i ne znam kako da provjerim dali sam je klokovao,aj reci te mi kako da vidim to jeli klokovana?imam atitool i ovaj gore winclk?i reci te mi ako postoji neka fora da vidim koliko mi je temp na graficku?

Poslednja izmena:
Vrh Dno