Blade je napisao(la):Kod mene chieftec sa 4 ventilatora, i Raptor ne mogu da ohlade normalno Bartona @2.2GHz (11*200) Vcore 1.7 full load (prime95) posle 1 sata 61c. Cudno ali idle je 35c. Ajde neki predlog za dobar kuler. Razmisljam o TTVolcano 9.
Blade je napisao(la):Ako je neko uspeo da "uturpija" Zalmana 7000A na nf7-s molio bih da objasni postupak ili da posalje neke slike. Thx
Taj "Vulkan" (pricam o 7+, naravno... mada tako nesto, cak jos i bolje, ima i V9) ima jednu malu stvarcicu koja se zove regulator broja obrtaja... pa ima tri moda: tiho, bucnije i bucno u PM!ajvonn je napisao(la):Inace Vulkan radi ko vulkan)) Makar jedan primerak sto sam imao prilike da cujem.
![]()
cheers
Da ti nije taj prijatelj slucajno istestirao i Tt 12?Kokos je napisao(la):Malo da vam pomognem, prijatelj koji je testirao vulkano 11, mi je preneo sledece utiske da je odlican: npr tt7 mu je na 4000 obrtaja hladio cpu na 41 c dok je istu tt 11 uspeo da cpu ohladi na istu temperaturu ali sa 2500 obrtaja.
Ima i kosta oko 35 evra.Blade je napisao(la):Hvala vam!
Jel ima kod nas TTVolcano 11 i koliko kosta?
Vojkan je napisao(la):Kada porediš sa TT7+, govoriš o LOW obrtajima?
Koji je napon u pitanju?
vrobec je napisao(la):...
Da mislim na TT7+ na low (~3000 rpm). Napon je 1.675V na Abit NF7-S v2.0 (realno je nizi i iznosi oko 1.63V), odnosno 1.8V (1.75) na 2370MHz.
Blade je napisao(la):Razmisljam o TTVolcano 9.
Care, ako slucajno izleti kupovina ovog kulera odmah mi javi ... "i Tata bi Sine" :beat:CAR je napisao(la):...Da ti nije taj prijatelj slucajno istestirao i Tt 12?
Jooooj bre, Marti... pa odakle nam?Marti Misterija je napisao(la):Ima li neko na Benchu TT Silent Boost cooler?
Nema to veze sa napajanjem, sve NF7 ploce undervolt-uju (pa, sve osim Maxerove, koja jedina overvolt-uje! :beat: ), u manjoj ili vecoj meri. Moja bas podosta, na 1.725V u idle-u drzi nekih 1.68V, pod 100% opterecenjem spusta se na 1.65-1.66V.bs je napisao(la):...
Zanimljivo, i kod mene je isti slucaj sa naponom.Koje napajanje imas?
Pa Care ... dont cry... pitam samo, mozda se nasao neski srecnik koji ga je doneo iz "inostranstava" pa da pitam da podeli neka iskustva sa nama!CAR je napisao(la):...
Jooooj bre, Marti... pa odakle nam?![]()
Jes, evo i slickeCAR je napisao(la):...(pa, sve osim Maxerove, koja jedina overvolt-uje! :beat: ), u manjoj ili vecoj meri. Moja bas podosta, na 1.725V u idle-u drzi nekih 1.68V...
CAR je napisao(la):...
Nema to veze sa napajanjem, sve NF7 ploce undervolt-uju (pa, sve osim Maxerove, koja jedina overvolt-uje! :beat: ), u manjoj ili vecoj meri. Moja bas podosta, na 1.725V u idle-u drzi nekih 1.68V, pod 100% opterecenjem spusta se na 1.65-1.66V.
Evo, sada na namestenih 1.85V u biosu, u idle-u stoji na 1.81V.
Naravno da hocu... pa znam ja valjda sta valja! :dmaxer je napisao(la):...
Care, ako slucajno izleti kupovina ovog kulera odmah mi javi ... "i Tata bi Sine" :beat:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari