u pitanju je Maxtor 6E040L0, nalazio sam po forumu da se spominju neki programi, medjutim nisam mogao ni jedan da nadjem na Netu i probam. Da li neko moze da mi posalje ili ostavi link?
hvala
Ja sam svog WDa i Maxtora utišao pomoću Hitachi Feature Tool-a, tako da pretpostavljam da svaki od tih programčića radi na svim diskovima (koji podržavaju acoustic management). Jedino ako su namerno onemogućili rad sa diskovima drugih proizvođača...cuje se, ima neki cudan zvuk kao zujanje struje ali jako i intenzivno,... fitnes i performanse su full e sada mozda je pred crkavanjem ne znam,....
edit ustvari zvuk vise podseca na zvuk zamrzivaca, sto i nije tako lose da tako i hladi :-D
mozda je i do ovog WD-a WD800BB-00JHC0 jer su blizu jedan drugome, mada se meni cini da je Maxtor. Da li postoji ineki prog za WD?
mozda je i do ovog WD-a WD800BB-00JHC0 jer su blizu jedan drugome, mada se meni cini da je Maxtor. Da li postoji ineki prog za WD?
pozz
ma, prilicno sam siguran da je maxtor
da, prilicno se greje, i ja sam to primetio. zato moram imati dobro hladjenje.
cudno, ne znam da li je bas tvoj hdd isti kao moj, jer ja sam uspeo da uradim acoustic managment uspesno, mada neku razliku skoro da ne primecujem,...
Lepo ti izvadi Maxtora i prodaj ga. Problem resen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari