G!!! je napisao(la):a i max skoro uvek napishe precenu cenovnog ranga gde ce se karta naci tako da nije teshko pogoditi...
uNesc0 je napisao(la):Kako to da ne znate cene grafickih kada ih ja znam!!! Ako ne znate cene u Srbiji proverite na newegg-u ili tako nekom sajtu! Znam da to mozemo i mi da proverimo, ali zasto kada je to vama pet minuta.
Opet ponavljam, nece se niko naljutiti sto cene od pre mesec-dva nisu tacne. Ne razumem uopste u cemu je problem. Mozda ce prvih mesec dana biti threadova o cenama, ali posle par raspravki vise ih nece biti. To je moje misljenje.
[Mancha] je napisao(la):Pocetkom sledece nedelje (+- koji dan zbog carine, jer se sa njima nikad ne zna koliko ce da razvlace)
I ja cekam jednu 😉
uNesc0 je napisao(la):@notax: Uzmi lepo popij casu mleka pa u krevet, odmori.
Naravno da sam mislio na okvirne cene, a ne na cene tipa 189,5 €! Na recimo newegg-u mozes okvirno videti koja karta koliko kosta. Recimo: Asus je skuplji od MSI toliko (okvirno)...
mitnick je napisao(la):Ja lichno mislim da je to gluposti smeta mi praksa dotichnog chasopisa...Znash li koliko bi se onda otvorilo tema tipa:"Shta pricha Max, ima ovde jeftinije i sl..."...
Razumite, Bench je tu da napravi review da bi vam pomogao pri kupovini, ne da bi vam prodao kartu
uNesc0 je napisao(la):@notax: Uzmi lepo popij casu mleka pa u krevet, odmori.
mitnick je napisao(la):A ja sam shvatio da se ti takodje nisi potrudio da upotrebish ni jedan od ta dva mozga koja si naveo...
Nije poenta u tome shto prichash uopshte, poenta je u tome da ce se onda favorizovati kupovina kod odredjenih firmi, za shta Bench uopshte nije predvidjen...
Delimire, razmisli pre nego shto me ispljujesh sledeci put...
mitnick je napisao(la):A ja sam shvatio da se ti takodje nisi potrudio da upotrebish ni jedan od ta dva mozga koja si naveo...
Nije poenta u tome shto prichash uopshte, poenta je u tome da ce se onda favorizovati kupovina kod odredjenih firmi, za shta Bench uopshte nije predvidjen...
Delimire, razmisli pre nego shto me ispljujesh sledeci put...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari