Šta je novo?

Cih virus?

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Kako se skida cih virus.Tacnije chernobil?To bese onaj sto unistava bios maticne ploce?

Imas program Kill_cih,e sad ne znam gde se tacno nalazi,potrazi ga malo po netu

Ako imaš AVP KasperskyLab on će ga ukloniti (čekiraj "desinfect...")

Ja sam imao CIH pre jedno 2 godine.I bas mi je sje*ao SVE na kompu! Naci ce ga bilo koji AntiVirus ALI je problem u tome sto ostaje u memoriji i svaki put kada bootujes hdd on ce se vratiti iz memeroje i preci na drajv koji ti je default! Ja sam resio to tako sto sam,posle dezinfekcije (nebitno kojim AV,bilo koji ce ga naci i "kao ocistiti") postavio da mi "dize" sistem sa flopija,odnosno drive A (to namestis u BIOSu) i komplet sve to iz memorije ce preci na disketu,i nece vise biti u memoriji.Tu disketu posle FX i miran si.

ICE je napisao(la):
Imas program Kill_cih,e sad ne znam gde se tacno nalazi,potrazi ga malo po netu

Imam ja to ******* ako nekom treba, nek se navi na [email protected] i poslacu vam...

P.S. sluchajno je jedna plocha koju "poznajem" vrisnula od je..... cih-a....

Ja sam ga 'ladno imao DVA puta !!!
Oba puta sam toliko po*****o da sam formatirao hard i kill sve ostale podatke. Jednom mom drugaru je oshurio plochu.
Fala bogu to je sve bilo josh pre dve godine :) ;)

pohvala

Mogu da se pohvalim da sam jednom imao cih virus, ali u MNOGO blazoj varijanti nego vi. Naime, napadao mi je samo neke Exe. fajlove. Neki su mogli da se pokrenu, a neki ne. Avp je resio problemFX

Kod mene je CIH bio konstruktivan. Sam je stvorio 4 particije od po 16 giga na hardu od 1.3 giga.

Vrh Dno