Bravo Nesso!!! Pokidao si!!! Jos jedan brutalan mod iz tvoje "kuhinje"Stvarno unikatno,nema sta!E,sad,moja jedina "zamerka" (ako se ovde uopste i ima cemu zameriti),sto bih ja recimo koristio iskljucivo belu-hladno belu led rasvetu za osvetljenje unutrasnjosti,i nista vise,ali to je opet stvar ukusa. Sve cestitke jos jednom!!!
Zloupotrebio si CNC masinu za sve pare, sledeci mod ide preko 3D stampaca
Nema potrebe da ponavljam kao i drugi koliko je ovo fenomenalno, pretpostavljam da manometar meri pritisak u sistemu vodenog, par pitanja, napone koje pokazuje ona 3 displeja, +12,+5 razumljivo, al zasto 7v, a ne 3.3v ?
Zao mi je sto napred pokretni zupcanici nisu u fazonu brusenog aluminijuma, da ne deluju ovako "plasticno"
I jos jednom, malo je reci fenomenalan mod :banana:
Док не буде прилике да ово видим уживо, пишем фантазија.[emoji14]
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ako je nesto umetnost sto sam video u zivotu, ovo je umetnost.
Skidam kapu.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Svaka cast, super izgleda!
Sent from my SM-G935F
Zloupotrebio si CNC masinu za sve pare, sledeci mod ide preko 3D stampaca
Nema potrebe da ponavljam kao i drugi koliko je ovo fenomenalno, pretpostavljam da manometar meri pritisak u sistemu vodenog, par pitanja, napone koje pokazuje ona 3 displeja, +12,+5 razumljivo, al zasto 7v, a ne 3.3v ?
Zao mi je sto napred pokretni zupcanici nisu u fazonu brusenog aluminijuma, da ne deluju ovako "plasticno"
I jos jednom, malo je reci fenomenalan mod :banana:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari