- Učlanjen(a)
- 10.08.2002
- Poena
- 770
U Sim1 stavljas, ajd u zdravlju da te sluzi![]()
:cigar:
cheers cheers cheers
U Sim1 stavljas, ajd u zdravlju da te sluzi![]()
GSM/WCDMA i samo GSM, odnosno 2G/3G i samo 2G... značenje oznaka![]()
Gresis, SE je kod za Royal mail, paket je trenutno u Londonu verovatno.Švedska pošta. Ne brini radi kako treba.
Misliš? Nije to palo na pamet da je ono SE oznaka za državu?
http://www.posten.se/en/Pages/home.aspx
![]()
![]()
Drugi link skroz na kineskom, gde vide da isporučuju iz Nemačke?
ja pre 2 dana kad sam narucio v967s, video sam taj kod al nisu ga priznali...i sto je jos gore tek onda vidim taj lenovo a850 i bas mi se svidi...al sta je tu je, nema veze, tesim se sto je i zte-ovih 5inca mnogo a kamo li 5.5 koliko ima lenovo4.5 je po meni sweetspot za telefon
![]()
stigao mi mail da nemaju vise zte v967s na stanju i ponudili mi neki zopo model za slicnu kintu, sreca te sam juce aktivirao paypal, i doplatio sam razliku za lenovo a850, pa se nadam da ce sve proci u redu, da mi se ne ogade ove kineske kupovine na samom startu...
ja sam imao lane ideju da ili sam donosim, ili narucujem po vise stvari. i bukvalno je takva situacija - CIM je vise od jednog uredjaja/stvari koju donosis/uvozis to se smatra da cinis sa namerom da preprodajes. Bez obizra ako recimo imas diskoteku i treba ti 16 lustera, ti moras da platis pune carinske troskove i porez. U slucaju da je neatestirana tehnika, moras da platis i atest.
Sve će biti u redu, samo pozitivno razmišljaj!
danas je promenjen status u "shipped", sad sedimo i cekamo jedno mesec-dva xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari