"GTHRIL 3.0"???Skinuo sam stock rom za jiayu g3t i odatle vratio android recovery pa onda upeo da instaliram TWRP 2.5.0.0. Instalirao sam MIUI 3,12,7 i radi normalno, jedino se meni nije svideo rom. Nekome bi se verovatno bas svideo.
Posle sam probao da instaliram GTHRIL 3.0 i UBIO telefon. Dakle NIKAKO ne smimajte GTHRIL na Jiayu g3t. Preko xdevelopers foruma sam nasao uputstvo kako da ga unbrickujem i uspeo sam.
Tako da je moj savet za sada ili ostaviti stock rom ili MIUI. Stock je sasvim ok ako vam ne smeta par chinese programa.
http://www.anybuying.com/faea/faea-f1-5-inch-hd-screen-quad-core-android-phone-white.html
ovo bih pazario sledece, verujem da niko nema niti je ko kupovao s ove stranice ali ipak da pitam, nista ne kosta, sta mislite?
"Nazalost, nas partner za isporuku (PTT) nas nije obavestio o incidentima (mislim da je ovo los prevod sa nemackog) u vezi sa posiljkom. Nedostatak ovih informacija ne utice na isporuku"
U prevodu, "nemamo pojma niti nas zanima sta se dalje desava sa paketom".
Idi na www.ptt.rs i uradi pretragu posiljki sa istim tim brojem koji si dobio. Za 2-3 dana bi trebalo da se pojavi status na nasem trekingu (ako vec nije)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari