Šta je novo?

Child of Light

'DoG

Slavan
Učlanjen(a)
06.09.2007
Poena
349
Child-of-Light-1.png

http://en.wikipedia.org/wiki/Child_of_Light

Release date — 2014.

Prelepa igra. Što više ovakvih u Rayman endžinu to bolje za nas.

Igra je dosta dobro ocenjena:

Eurogamer – 8/10
OXM – 8/10
Edge – 5/10
CVG – 8/10
Destructoid – 8.5/10
IGN - 9.3/10

Odlicno, taman da malo prekratim vreme dok cekam da mi stigne Deluxe Edition za PS3/PS4. ;)

upravo sam je prešao i mogu vam reći da je ovo najdivnija igrica koju sam igrao u životu :)

Meni je najdivnija Brothers: A Tale of Two Sons... Ovo nisam probao, deluje zanimljivo

meni se ne svidja sva ta poezija i prica u igri, a i ne svidja mi se vizuelni stil... *** ne volim taj pravac umetnosti, ali siguran sam da je igra odlicna, koji vole i takav zanr izmedju ostalog...

Samo ne razumem zasto onda komentarises. Ne moras da pises u svakoj temi.

Malo sam probao, što se tiča audiovizuelnog dela stvarno se nema šta zameriti. Prava mala poslastica, Rayman endžin ftw.. Za ostalo ćemo videti, za sada deluje kao fin lite RPG.

ne svidja mi se vizuelni stil
Sve mogu da razumem, ali to da se nekome ovde ne sviđa vizuelni stil ne.:) Pa igra prelepa zaista, posebno u pokretu..

Poslednja izmena:
Samo ne razumem zasto onda komentarises. Ne moras da pises u svakoj temi.

ja ne razumem sta ti tu ne razumes, igra mi se ne svidja i to sam napisao, svaka tema ovde sluzi da se napisu utisci o nekoj igri, bili oni pozitivni ili negativni, zaista mi nije jasno sta tu ne razumes? da se pisu sa pozitivni utisci? pa i to vam smeta kad to radi kellhus... ja bar ni ne hvalim sve zive igre, niti sve pljujem, vec realno, sta mi se svidi, svidi, sta mi se ne svidi, to i napisem i obrazlozim.

ne pisem u svakoj temi, vec samo u onima koje me interesuju... dakle samo nekoliko njih, a cak i kad bi me zanimale sve zive teme, moja je stvar gde cu i koliko pisati, zamolicu te da ubuduce zaobidjes ovakve komentare.

Sve mogu da razumem, ali to da se nekome ovde ne sviđa vizuelni stil ne. Pa igra prelepa zaista, posebno u pokretu..

Meni se ni zadnji Raymen nije svideo, ne znam, jednostavno do ukusa...
slabo igram platforme, msm da ih je vreme pregazilo, a pre su mi bile najomiljenije... mada msm da ni sad ne bi odbio nekog Sonica, a bas me nesto privlaci da opicim i Super Mario Galaxy preko emulatora...

Kako moze da te interesuje ova tema, kad i sam kazes da ti se igra ne svidja iako je nisi ni probao? Zasto imas potrebe da to napises iako ne zelis da je igras?
Ne zelim prepucavanje ni da trujem temu, tako da vise necu pitati, niti reagovati, ali si mi stvarno nejasan.

Igra izgleda fantasticno,a gameplay je odlican,bar posle ovih 2 sata otprilike.Likove kojima se ovo a i Rayman(origins ili legends)ne svidja necu ni da komentarisem.A da,tu je Cod,pa udri:d

Kako moze da te interesuje ova tema, kad i sam kazes da ti se igra ne svidja iako je nisi ni probao? Zasto imas potrebe da to napises iako ne zelis da je igras?
Ne zelim prepucavanje ni da trujem temu, tako da vise necu pitati, niti reagovati, ali si mi stvarno nejasan.

i ti si meni nejasan zasto ti je cudno da neko da lose misljenje o bilo kojoj igri, izmedju ostalog i za to sluze ovi topici...
pogledao sam video review na gametrailersu i video da mi se igra ne svidja...
ne sumnjam da je kvalitetna, ali nije moj tip igre... ni vizuelno ni u gameplay-u... i sto tebi to tolko smeta?
samo sam dao svoje misljenje i vise nista nisam nameravao da pisem na ovom topiku, ali sam ti morao odgovoriti, kad si me vec pitao...
pa ne moze svakom da se svidi cak i ono sto je da tako kazemo dobro... treba se pomiriti sa tim i nastaviti dalje...

Igra je vizuelno odlicno odlradjena upakovana u kakvu-takvu pricu.
Jesam je zavrsio, mada turn-by-turn strategije nisu igre kojima se odusevljavam.

Vrh Dno