@diviner hvala ... to je ono shto mi je trebalo da znam, jer svi neshto pricaju te ovo nije dobro te ti ovo nije dobro, ili ovo je bolje od ovog ili onog ... a znas i sam da meni treba veoma kvalitetno napajanje (ne toliko snaga, koliko kvalitet) a zbunila me je prica, pa nisam skapirao da li je bolje imati stariji cheiftec ili noviji ... pa tvoj savet je konkretan i to je ono shto mi je bilo potrebno. da naravno da je starije, kao shto sam ti vec rekao, dobio sam ga na kompenzaciju, ali sam ga ja birao ... oni su mi trebali kupiti neshto u toj vrednosti, pa sam ja to izabrao, a oni platili ... znaci u pitanju je Januar '05
da jako mi je tiho napajanje, ma ne cuje se ... u pitanju je HPC 360-202 i ne gasim racunar uopste ... generalno sam iznenadjen koliko mi je tiha mashina, jer sam ocekivao da mi hard bude bash bucan (ok jeste on malo bucniji od ostalih, ali ne toliko koliko) ali nije uopste jer ima tu kontrolu buke za razliku od modela 360 (koji za malo da uzmem, sreca shto sam procitao uporedne specifikacije, pa sam se odlucio na jedan ovaj, umesto 2x 360)
sve u svemu pravi savet, to mi je bilo potrebno ... konkretno da li da ga menjam ili ne, posebno sad sto znam da je to jedno od najtishih napajanja 😉
tnx