Šta je novo?

Chieftec polished

illidan

- Bike Camper -
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
2,605
Moja oprema  
CPU & Cooler
amd 5800x3d, cm atmos 240 - phanteks t30
Matična ploča
asus rog strix b550-i gaming
RAM
g.skill trident z neo 32gb cl16 3600
GPU
nvidia rtx 4070super founders edition
Storage
samsung 980 pro 1tb, wd black sn770 2tb
Zvuk
ifi zen dac v2 - fosi audio za3 - kef q350, fiio ft1, all balanced
PSU
corsair sf750 platinum
Kućište
lian li a4 h2o
Monitor
gigabyte mo27q28g
Miš & tastatura
lamzu atlantis mini, kbd.fans tofu65 raw alu - cream soda switches - gmk serika 2 keycaps
Pristup internetu
  1. Optički internet
Poslednja izmena:
Ovo po ugledu na antec performance seriju?
Izgleda lepo, pronashao si karbon-fiber traku?

mirror finish 🙂
nazalost nisam.

Ili ogledalo :d

Spremas limariju za crtanje jel?

jedno pitanje. zna li neko sa cime je najbolje preci metal kada se ispolira radi zastite?

Možda nešto kao bezbojni lak...hm...

Extra bi bilo da ti neko ko ima kompresor (farba automobile npr.) pređe to bezbojnim lakom.
Za sprejeve stvarno ne znam dal' ima lak ali potraži po farbarama.

Ima lak u spreju.
Jeidno bi ja obratio pažnju na vrstu istog...da lak ne preuzme sjaj metala...ako se razumemo.

pa da... raspitacu da vidim imam li nekog poznanika sa kompresorom za farbanje automobila.
samo da ja prvo zavrsim sa smirglanjem i poliranjem 😀

Šta koristiš za završno poliranje?

polir pastu (istu sa kojom sam polirao procesor)
a do finisha koristim smirgl papir finoca 300 (za skidanje farbe) 600 1000 1500 i 2000

Ne znam kako bi bilo da se hromira...hm...

ili nikluje

tesko za to zbog debljine lima (tanak je)

evo par slika... namestio sam da vidim kako izgleda, pa bacite pogled. skoro pa gotova stranica, i jos treba da se ispolira.

1 ... 2 ... 3 ... 4 ... 5 ... 6

Super izgleda,ali se nadam da znash da bi trebalo da izlakirash bezbojnim lakom,inache ce kroz mesec-dva pocheti da oksidishe i postace "shareno".Osim ako te ne mrzi da ponovo polirash....pa onda opet... 😀

Šta ćeš sa prednjom maskom?

Ovo za sada je sjajno, samo još malo uglačaj i biće ful 🙂

ici cu od nedelje u GangLand da vidim imaju li carbon fiber (traku) za prednju masku 🙂

Mogao si da preskocis 300ku i 1000ku, posto si vec radio sa ovim ostalim. 300ka ti je napravila previse velike riseve. Cisto da znas ako se ponovo budes igrao sa tim 🙂 Cak umesto 600 mogao si da pocnes sa 800, 1500 pa 2000. I ne znam zasto mislis da je lim previse tanak za hromiranje ili niklovanje. Cak bi sa niklovanjem dobio odlican efekat, cisto ogledalo nesto tipa antec 182se.
Svaka cast na trudu, ispalo je odlicno. Sada je najbolje da odneses kod nekog farbara, i zamolis ga da kada bude farbao neki auto, samo da ti lupi jedan sloj bezbojnog laka preko, casti ga flashom piva i resio si problem 🙂 Bezbojni lakovi u sprejevima mogu da daju zuckastu boju i problematicni su zbog toga, a to ces provaliti tek kada ga naprskas na nesto, a onda cimanje, kupovina drugog, mozda prodavac ovaj nece hteti da ti vrati, bla bla bla 🙂 Ako imas negde drugde osim Gang Banga da pogledas za tu karbon, posto su oni deraci uzasni. Mozda ima po nekim stamparijama da imaju samolepljive tapete u carbon dezenu.
P.S. Ko bi reko da cu naci nekoga ko je rodjen na isti dan, iste godine kao i ja 😀

Poslednja izmena:
sa 600 je jako tesko skinuti farbu.

Nije ako imaš pri ruci neki alat na 220V :eyebrows:

jako fino odradjeno! mada se ja ne bih usudio na takav poduhvat, garant bih nesto zezno 😀

Svaka čast, Baš mi se sviđa.

Da li si razmišljao da prednju masku prefarbaš srebrnim auto lakom?
Mislim da bi odlično "leglo".

Možda se i ja usudim da odradim ovako nešto.

Još jednom, sviđa mi se!

sve pohvale za kuciste, ja sam se slicno igrao sa nekim matorim kucistem i ispalo je ql, videcu da nadjem slike pa cu da postavim, mozda dobijes neku ideju

hvala

stavi 🙂
uvek moze nesto novo da se nauci 😀

Nazad
Vrh Dno