hehe, pa dobro, verovatno malo preterujem, ali nisam cesto obradjivao celicni lim pa smara sto sporo ide :smash:.
inace koristim fiberku (gde moze da pridje) i turpiju.
Hm, ja imam ubodnu testeru, ali nije mi ni palo na pamet da secem lim, sve pilice koje imam su za drvo, flex je zakon 😛, lol
Hm, ja imam ubodnu testeru, ali nije mi ni palo na pamet da secem lim, sve pilice koje imam su za drvo, flex je zakon 😛, lol
Ja sam i vise nego zadovoljan brusilicom, samo sam uglove radio ubodnom (bili su polukruzni) ubodna zna da uvije lim.
moja preporuka je svakako powder coating.
ja sam sticajem okolnosti farbao u firmi u kojoj radim sa nekom mat crnom farbom, ne secam se tacno koja je bila, mozda duga. nista specijalno u svakom slucaju.
btw. skoro mi se pojavila mogucnost za "plastiku" pa cu mozda uraditi powder coating 😉
pa da, ono, plasika je, deblji je sloj i ostalo.
ja sam plastificirao vratilo koje sam sam pravio i dan danas se nije ogulilo, a sipka se naslanja i vrti oko nosaca.
naravno, ako uradis lepu podlogu i lepo ofarbas, i to ce biti postojano, ali eto, ako mene pitas, ja bih bre plastiku bez obzira sto sam svoje ofarbao... izaslo mi jeftino 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari