Aurum
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.02.2015
- Poena
- 160
Pozdrav narode, pre 2 dana sam uzeo ovo napajanje, i grafičku R7750 i kada sam prvi put uključio računar sa ovim komponentama ono što sam čuo bilo je strašno. Grafička bez drivera je radila tako bučno da to nije bilo normalno, sada radi tiše ali i dalje se jako čuje a napajanje je u idle koliko toliko nečujno ali kad pokrenem jedinu igricu koju igram i koja nije nešto preterano zahtevna(Dota2) ono se pretvori u čudovište. Znači u idle, kad mi je GPU na 35% to je već jako bučno, ali kada igram igricu i gpu bude oko 50-55 napajanje ga nadjačava, toliko je glasno, kad vratim GPU na 25% i dalje je isti zvuk. A i dosta se zagreva a koliko sam čitao po internetu ljudi su ga hvalili da je tiho i hladno, ja ne znam ali moje nije baš tako...
Zanima me da li još neko ima ovo napajanje i kakvi su vaši utisci o buci pošto sa mojim prošlim komponentama (gt520 i Blueberry PSB 450) nije bilo neke velike razlike u buci između idle i igranja a ovde je razlika strašna.
Zanima me da li još neko ima ovo napajanje i kakvi su vaši utisci o buci pošto sa mojim prošlim komponentama (gt520 i Blueberry PSB 450) nije bilo neke velike razlike u buci između idle i igranja a ovde je razlika strašna.
Poslednja izmena: