Šta je novo?

CHIEFTEC Evolucija

Brate sekao je rucno ovako lepo je ispalo moram opet da nahvalim svaka cast, prelepo je ispalo. Ovi chieftec su tako prosta kucista vizualno ali kada im se odradi neki ovako mod bas im lepo pristaje, daje im smek vrh.

Vrlo lepo i uredno sredjeno kuciste, svaka cast!! Mozda jos malo plavog osvetljenja unutra ne bi bilo lose (a mozda i ne), mogao bi da probas kako izgleda.Svidja mi se kako je isecena bocna strana.

Slazem se sa ovim da nalepnica na napajanju malo narusava izgled, ja cu probati to da resim onim samolepljivim papirom,deca ih koriste, (ima ih po knjizarama), da prelepim napajanje sa bocne strane,kako ne bi skidao sadasnju nalepnicu, mislim da ce bolje izgledati.

Jos nesto sto bi dodao je poklopac na gornjoj strani na grafici, mislim da bi puno bolje izgledalo od ove gole ploce. Mozes to da uradis sa obicnim sper plocom, iseces, fino obradis da bude glatko, i predjes 3 puta mat crnim sprejom. Izbusis rupice i postavis na karticu.

Ovo su moji predlozi kako bi ja jos malo poboljsao dosadsnji izgled, mada i ovako mi se bas svidja, i ako nisam fan chiftec kucista.

Hvala vam na komentarima i sugestijama!

Nadam se da cu graficku kad-tad da menjam, pa da ce ta sledeca mozda malo i da ulepsa unutrasnji izgled kucista. :)

Pravo da vam kazem, kuciste sada drzim otvoreno, jer toliko lepo izgleda tako, da se prosto razmisljam sto sam uopste stavljao pleksi na bocnu stranicu :D , verovatno cu je zimus vratiti nazad na kuciste.

pa nije to zavresno :)

nije :)
to je jedan worklog koji je u toku

nope
ali ne smem da stavim link :)

Illidan super je ovaj chif............znas li mozda kakva je ono guma koja ide ok pleksija tj. oko stranice kucista ekstra izgleda........i ja bi uradio tako nesto al nemam ideju sta da stavim :type:

Nije praktican onoliki komad pleksija koji je stavio mesto maske, pogotovu sa ivicama pod uglom od 90 stepeni, pleksi je krt, pa moze da bude nezgodno.

Inace ona guma za oblaganje ivica je sasvim dobra stvar, ne znam kakvom je to gumom odradio i kako, ali odlican potez.

Pa sad.....bice prasine.....ali ako ga nije mrzelo da pravi...nece ga mrzeti ni da ocisti jednom mesecno:D

Svidja mi se kućište, lepo odradjeno, možda još malo svetla i da bude ok.

Samo napred.... Super je.

A koliko ti je farbe otišlo?
Pitam zato što me interesuje da li se više isplati farbati ili nositi na powder-coating.

Edit: Mislim i na farbu i na prajmer.

Izvinjavam se.
Sta e powder-coating i ko to radi u Bgd?

Hteo bih isto kuciste da ofarbam u crno ?
Gde si isekao stranicu ?

Moze i na PP.

Pro bro, kad će taj video klip i još slika da padne?

Fine work btw ;)

Poslednja izmena:
Nego sta bi sa onom gumom gore pomenutom:laugh:

Ima li neko neku ideju...sta misle iskusniji moderi :eyebrows:

stavi koju forografiju da vidim kako si sakrio kablove iza MB-tray.

ta guma su tkz. Kederi za kola i trebalo bi da ima u svakoj drugoj auto radnji, raspitajte se malo po kraju necete tesko pronaci ;)

Vrh Dno