Šta je novo?

CHIEFTEC CFT850-14C

Koliko vidim ova CWT-ova Power plus serija nije xxxPH nego xxxVH. I kada se pogleda specifikacija za odredjeni model lepo pise da je 80% efikasnost.
Znaci izgleda je "problem" sto zvanicno ta serija nije dobila sertifikat, ali da su hteli mogla je i ona da dobije. Verovatno je u interesu CWT-u da ima i napajanja bez 80plus sertifikata (valjda da bi ova sa setifikatom mogla skuplje da uvaljuje :) ) Meni ne pada nista drugo na pamet osim da ovi iz CWT-a stancaju ista napajanja pa neka deklarisu kao Power plus, a neka kao PSH seriju. Mozda u Power plus idu ona sto se prave u 3 smeni :D Ipak, verovatno su u pitanju neke minorne razlike tipa kontenzatori (da li su uzeti od Pere ili od Zike...) :)
Jedino me zanima, ako pazljivije pogledate od nazad kroz resetku neki CS na zutom kockastom kondenzatoru pise PSH ;)

Jedino me zanima, ako pazljivije pogledate od nazad kroz resetku neki CS na zutom kockastom kondenzatoru pise PSH ;)

Evo i kod mene na napajanju koje je CS pise PSH, i sta cemo sad Laco??? :D

- CS i ne moze na 80+ testiranje kad nije 80+platforma. CS je nastala na
http://www.cwt.com.tw/english/2_product/01_list2.php?ID=96
- C je na 80+platformi
http://www.cwt.com.tw/english/2_product/01_list2.php?ID=88
I da razlikuju se u "sitnicama"....
Zato je 850C uporediv sa TX850

Dzaba se trudis, kada razlike nema! :)

Poslednja izmena:
Kakav si ti filozof, majku mu...:)
pogledaj na cwt sajtu videces kako su rangirani proizvodi. Postoji posebno Power plus linija proizvoda, posebno PSH linija napajanja (pored ostalih). Ovi iz PSH linije imaju nastavak PSH, ovi iz Power plus serije sufiks VH. Nazovi to kako hoces, serija, platforma, bla bla... Ne znam sta ti podrazumevas pod platformom ako je PSH platforma, na kojoj platformi je zasnovana Power plus serija? ;) Sta su onda po tebi PUC, DSG, PUK...?
Elem, nije to uopste ni bitno toliko, ne znam sta si se uhvatio za tu cinjenicu ;) Bitno je da je iako Laca rekao da je CS chief Power plus based, na njemu jasno pise PSH. I druga stvar je da je i ta Power plus serija koja nema 80plus sertifikat u specifikacijama zadovoljava efikasnost od 80%. Znaci razlika je sta?

Kakav si ti filozof, majku mu...:)
pogledaj na cwt sajtu videces kako su rangirani proizvodi. Postoji posebno Power plus linija proizvoda, posebno PSH linija napajanja (pored ostalih). Ovi iz PSH linije imaju nastavak PSH, ovi iz Power plus serije sufiks VH. Nazovi to kako hoces, serija, platforma, bla bla... Ne znam sta ti podrazumevas pod platformom ako je PSH platforma, na kojoj platformi je zasnovana Power plus serija? ;) Sta su onda po tebi PUC, DSG, PUK...?
Elem, nije to uopste ni bitno toliko, ne znam sta si se uhvatio za tu cinjenicu ;) Bitno je da je iako Laca rekao da je CS chief Power plus based, na njemu jasno pise PSH. I druga stvar je da je i ta Power plus serija koja nema 80plus sertifikat u specifikacijama zadovoljava efikasnost od 80%. Znaci razlika je sta?
Power plus ima sufikse VH, VF i VC sto bi znacilo 3 platforme.:d
Nesto je drugacije obelezavanje kod PUC/PSH/DSG serija nego kod PowerPlus ili Congo. Kod PUC/PSH/DSG je prefiks PUC/PSH/DSG ovi drugi imaju neke sufikse, ali to sigurno nije platforma.
Pa ja sam od pocetka tvrdio da su C i CS isto i da se baziraju na PSH platformi.:) PowerPlus je serija koja se bazira na nekoj platformi, neko pomenu da je to PSH.
Dakle, razlike prakticno nema ili su beznacajne.
Raznim tweakovima platforma moze da izgura malo vecu efikasnost u odnosu na neke druge modele iste platforme, ali prakticno je to isto.
Moguce da C i CS imaju te male razlike.

Poslednja izmena:
платформа (фр. lat-forme), латиницом: platforma

раван кров на грађевини; вој. место на коме су намештени топови за успешно дејство; одељење између спољног улаза и улаза у купе (код вагона, трамваја, тролејбуса и аутобуса); висораван, заравњен вис; у вртовима и парковима: вештачки направљена заравњена узвишица са које је леп изглед на ближу или даљу околину; грађ. уравњено место за темељ; фиг. основа чега, полазна тачка, мисао или побуда као покретач и основа неке делатности; уп. плетформ.

Nazad
Vrh Dno