Jet Set Willy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.12.2001
- Poena
- 645
Koliko vidim ova CWT-ova Power plus serija nije xxxPH nego xxxVH. I kada se pogleda specifikacija za odredjeni model lepo pise da je 80% efikasnost.
Znaci izgleda je "problem" sto zvanicno ta serija nije dobila sertifikat, ali da su hteli mogla je i ona da dobije. Verovatno je u interesu CWT-u da ima i napajanja bez 80plus sertifikata (valjda da bi ova sa setifikatom mogla skuplje da uvaljuje
) Meni ne pada nista drugo na pamet osim da ovi iz CWT-a stancaju ista napajanja pa neka deklarisu kao Power plus, a neka kao PSH seriju. Mozda u Power plus idu ona sto se prave u 3 smeni
Ipak, verovatno su u pitanju neke minorne razlike tipa kontenzatori (da li su uzeti od Pere ili od Zike...) 
Jedino me zanima, ako pazljivije pogledate od nazad kroz resetku neki CS na zutom kockastom kondenzatoru pise PSH
Znaci izgleda je "problem" sto zvanicno ta serija nije dobila sertifikat, ali da su hteli mogla je i ona da dobije. Verovatno je u interesu CWT-u da ima i napajanja bez 80plus sertifikata (valjda da bi ova sa setifikatom mogla skuplje da uvaljuje
Jedino me zanima, ako pazljivije pogledate od nazad kroz resetku neki CS na zutom kockastom kondenzatoru pise PSH