Šta je novo?

Chieftec CFT-850G-DF

To napajanje proizvodi Sirtec i sigurno nije vrh kvaliteta, za manje para imas vrhunski PC Power & Cooling Silencer od 750W sa 5 godina garancije, to je pravih 750W i prosto ne znam kakva masina treba da bude, pa da to ne bude dovoljno, jedino da imas 2xGTX295 ili 2x4870x2 i overklokovan quad procesor, pa da bude problem...

http://www.pcpower.com/power-supply/silencer-750-quad-black.html

Poslednja izmena:
Coolermaster 850w je lepo napajanje :)

@peja

Ista je serija kao ovo sto imam. Ja sam ga dobio iz nemacke i prezadovoljan sam.

E sad, sta je sa tim pc power & cooling ? Gde to kod nas ima da se uzme ?
Koliko vidima ima single rail 12V. Kakva su iskustva sa ovim napajanjem ?
Nisam video nikoga da ima to napajanje ovde.

@mrcrazy

Izricito sam rekao da ne bude CM.

Znam da jesi, te sam zato, u slucaju da si razocaran njihovim napajanjima, naveo 850w model koji odudara od toga. U slucaju da mrzis brend, onda nista :D

Silencer 750w je odlican, neces pogresiti sa istim.

Probaj bilo koje napajanje iz Metatron serije LCpower. Jeftinije je sigurno, a za iste pare mozes da dobijes mnogo vise snage. Ta napajanja imaju i neki vid zastite, ako se nesto desi kao na primer da neka komponenta przi napajanje(a doziveo sam to) ili ako struja zeza (sto je uobicajeno kod nas:mad:), ako nece da se upali, jednostavno ga iscupas iz zida i posle par sekundi vratis nazad, i sve radi kako treba. Ne znam kakva je masina u pitanju ali samo topla preporuka za doticnu firmu:banana:

He he, LC ne moze da pridje PC P&C napajanjima.
@mad: dobio si PM.

Poslednja izmena:
Ja sam imao dva komada i oba su crkla posle godinu i po. Sa moje strane gledano ne vrede tih novaca.

Nazad
Vrh Dno