Meni se to napajanje jako svidja.
Sirtec, 80% efikasnost, prilicno tiho.
Kada sam uzimao za sebe lomio sam se izmedju njega i PC Power&Cooling 500w i na kraju uzeo ovo drugo samo zato sto smo ga imali u shopu.
Uvek bih pre uzeo njega nego StealthXStream
Kao sto naslov kaze...dali neko ima gorespomenut` napajanje.
Dobio sam ga zamenu za OCZ SXS 500W.
Dali valja ili da trazim da mi vrate 6k?
Meni se to napajanje jako svidja.
Sirtec, 80% efikasnost, prilicno tiho.
Kada sam uzimao za sebe lomio sam se izmedju njega i PC Power&Cooling 500w i na kraju uzeo ovo drugo samo zato sto smo ga imali u shopu.
Uvek bih pre uzeo njega nego StealthXStream
Da si ti proturio kroz ruke onoliko StealthXStream-a koliko sam ja, mozda bi i ti imao drugacije misljenje.
Nije sve u tome da pogledas ko je OEM i da na osnovu toga donosis zakljucke.
A znam dobro sta je u PC P&C, to je jedan od razloga zasto sam ga uzeo.
Takodje, ne poredim PC P&C i Chieftec (Chieftec je tada za mene imao nizu cenu, pa je bio zanimljiv kao dobra kupovina), samo tvrdim da je APS 500S sasvim solidno napajanje i da nije losije od Stealth-a, iz iskustva sa oba. Na osnovu cega ti donosis svoj sud?
...i tvrdim da je taj Chieftec vise nego dostojna zamena, sto je i bilo pitanje koje je postavljeno.
Znaci, Joe Public sa 64 posta na techPowerupu je rekao tako i to je biblija?
Takodje, APS od 550 nije isto napajanje kao i APS od 750 ili 850, pa i iskustva sa njima uopste ne moraju da imaju ikakve veze.
Od otvaranja BH sam imao prilike da probam gomilu razlicitih napajanja na razlicitim platformama, a narocito OCZ StealthXStream (jeftino i popularno, pa ide kao alva)
Firma u kojoj sam prethodno radio 3 godine i bio sef proizvodnje je bila uvoznik Chieftec-a, pa znam iz iskustva (i to povelikog) kako se ponasa ceo portfolio.
To sto pise na www.ul.com je samo deo price. Tamo ne pise nista o pouzdanosti i o tome kako se to ponasa u praksi i na razlicitim platformama.
O review-ima da i ne govorim (cast izuzecima koji testiraju temeljno). Novinari dobiju jedan primerak, druze se sa njim 4 sata i to je to. Niti on zna kako ce se to napajanje ponasati posle mesec dana, niti ti kao citalac mozes da doneses takav zakljucak.
A ovde se cesto jave ljudi koji nisu probali nijednu komponentu, ali su citali review i kazu "to je sr*nje, uzmi _____" (dopisati po zelji)
Taj OCZ se nije bas proslavio (izgleda da nisu imali bas sjajnu kontrolu kvaliteta) i tvrdim da je taj Chieftec vise nego dostojna zamena, sto je i bilo pitanje koje je postavljeno.
ponekad konf je samo odjednom ukljucio se, a kada je bio iskljucen konf, i npr na usb je bio jedan telefon, kada sam skidao telefon sa usb konf je ponovo ukljucio se i sl gluposti radio...
Jesi li probao sa drugim napajanjem i da li se ovo desava i sa njim, posto ovo zvuci kao neka zezancija sa wake up eventima u biosu, t.j pre bih to pripisao ploci nego napajanju.
Javi kad zamenish
nema VX of 500w, samo od 450 i 550..
Jun.2008
Sirtec International (Hong Kong) Co., Ltd sold out 100% shares of Sirfa (Dongguan) Electronics Co., Ltd.
APS radi Sirfa, to je odvojena samostalna fabrika u odnosu na Sirtec.
Angazovali su ih i Lian Li za svoju seriju Silent Force napajanja
Ako Lian Li ima poverenja u tu fabriku ... donesite dalje zakljucak sami ...
pa pitaj zamena uz doplatu njima je sve jedno
off topic :
momci prashtajte sa ovom upadicom , al mi nesto nije jasno sto se tice napajanja
ima li razlike u Chieftec CFT-750-14CS i Chieftec CFT-750-14C (bez `s`) ???
pitam ovo jer sam ja kupio Chieftec CFT-850-14C , pa ne znam u cemu je fora sa ovim `S` slovom ???
off topic :
momci prashtajte sa ovom upadicom , al mi nesto nije jasno sto se tice napajanja
pitam ovo jer sam ja kupio Chieftec CFT-850-14C , pa ne znam u cemu je fora sa ovim `S` slovom ???
off topic :
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari