Šta je novo?

Chief vs DTK

joriq

Čuven
Učlanjen(a)
04.01.2004
Poena
795
Ako neko zna iz iskustva, koje kuciste je bolje pazariti: chieftec dg01-bdu (300w) ili ove DTK iz nove serije (400w, plexiglass, 2xfan na stranici). Kuciste bi trebalo da "svari" 2 hdda i 2 rezaca. Cijena oba je oko 55e... Chief je chief, al ovo je najjeft

Kakvo napajanje ima taj DTK? Sa PFC-om ili bez?

Pa jedino sto bi tebi trebalo da znaci je napajanje koje je u tim kucistima posto pitas koje ce moci da "svari" 2 harda i 2 rezaca, limarija u tome nema nikakvog udela :D . DTK u ovom slucaju 400W je bolje napajanje od chiefteca 300W pa bi dtk bio moj izbor. Ali mozes i da uzmes odvojeno napajanje koje ti bude trebalo a da zadrzis svoje postojece kuciste ako ga vec imas

Bez dileme, DTK

jaksa je napisao(la):
Bez dileme, DTK

A šta kad postoji potreba za 3 ili 4 CD uređaja? Ne mogu da smestim u Macase K-80 sve što mi treba, donji CD udara u mat. ploču, odnosno u kondenzatore, a i memorija je tu negde (ploča je EPOX 8RDA+). Pa problemi sa dužinom IDE kablova i sl... Muka me hvata :) Da li može taj DTK to sve da primi :)?

DTK 400w ima znatno duze kablove od DTK 300w, sasvim lepo radi u chieftec big tower-u. Ja licno koristim Chieftec Big-towere, u njih sve lepo stane, ima 6x5,25" mesta.

Prvenstveno sam mislio na lim od DTK, jel ima tu dovoljno mesta?

Nisam siguran

Posto su ti DeTeKi ?

Nazad
Vrh Dno