Šta je novo?

Chief 300W?!?

uNesc0

Slavan
Učlanjen(a)
29.04.2004
Poena
319
Sta mislite hoce ovo napajanje biti dovoljno da pokrene konfu iz potpisa (izmena: umesto 9800 ide 6800le -> nu:))?

Trenutno imam kung-fu od 400w i radi Ok. Da li je Chief od 300W puno bolji?

P.S. Uzeo bih ja od 420W, ali puno mi d dam 53€ za nap. Ovo je 21.5€!

JA IMAM CHIEFTEC OD 420W.TACNO!53EU ALI VREDI SVAKU PARU!OBEZBEDIO SAM SE ZA DUZE VREME.CHIEFTEC JE GENERALNO DOBRO NAPAJANJE I IMA MALE PADOVE.UZMI I JEDNOSTAVNO SABERI SNAGU SVAKE KOMPONENTE U KOMPJUTERU.DOBICES ZELJENI ODGOVOR.NORMALNO,MALA JE VEROVATNOCA DA CE TI SVE KOMPONENTNE ISTOVREMENO RADITI PUNIM OPTERECENJEM PA TU ODUZMI 20% I ETO REZULTATA. :type:

max_vb je napisao(la):
JA IMAM CHIEFTEC OD 420W.TACNO!53EU ALI VREDI SVAKU PARU!OBEZBEDIO SAM SE ZA DUZE VREME.CHIEFTEC JE GENERALNO DOBRO NAPAJANJE I IMA MALE PADOVE.UZMI I JEDNOSTAVNO SABERI SNAGU SVAKE KOMPONENTE U KOMPJUTERU.DOBICES ZELJENI ODGOVOR.NORMALNO,MALA JE VEROVATNOCA DA CE TI SVE KOMPONENTNE ISTOVREMENO RADITI PUNIM OPTERECENJEM PA TU ODUZMI 20% I ETO REZULTATA. :type:

Ma sta lupas, po toj logici moze da koristi prescotta, 6800Ultru, 4 harda i jos gomilu hardvera na nekom ŽNJ napajanju. Ta logika je potpuno netacna. Sabiraj ti malo ampere pa se ondak javi.

max_vb je napisao(la):

Imam problem zaglavio mi se Caps Lock sta da radim ?

Ajd da vas usrecim - Chief od 300W je terao kod mene A64 3800+, 1GB memorije, X800Pro, jedan HDD, jedan DVD, modem, Firewire PCI kartu, floppy, 2 kulera u kucistu i mislim da je to kraj liste...

nesharm je napisao(la):
Ajd da vas usrecim - Chief od 300W je terao kod mene A64 3800+, 1GB memorije, X800Pro, jedan HDD, jedan DVD, modem, Firewire PCI kartu, floppy, 2 kulera u kucistu i mislim da je to kraj liste...

Pa normalno, ali da li bi to radilo na nekom ŠŽĆČ napajanju od kao 400W, to ja kazem, Chieftec ja sasvim OK.

bez problema kung-fu od 350w placen 1000din
tera moj potpis bez ikakhiv problema

zato molim vas :)

c3 je napisao(la):
bez problema kung-fu od 350w placen 1000din
tera moj potpis bez ikakhiv problema

zato molim vas :)

A tebi su potroooosaci, ubilo se! :p :p

lele ala lupas kao topuz!hahahah..nema veze....imao sam i win chun kung fu napajanja i chieftec...sada sam na cooler master 450......i potpisujem da na njegove prohteve ima da sasvim lagodno udovolji chieftec hpc 360-202.on na +12v daje solidnih(za tu konfiguraciju) 17a.a to sto sam rekao o snazi vazi za firmirana napajanja.normalno da snj.napajanja lazu za snagu.njih ne racunam.

max vb, zar ti nemas Chieftec 420W ??? :d

c3, stvarno ti "potpis" nije ni malo zahtevan! ;)

nesharm je napisao(la):
Kod buraza Chieftec 360w ne može da istera 2400+, 1gb ram, 2 hdd, cdrw, dvdrw, modem, live i 6800...

voka_gsw je napisao(la):
Kod buraza Chieftec 360w ne može da istera 2400+, 1gb ram, 2 hdd, cdrw, dvdrw, modem, live i 6800...

Neka proba sa drugom grafičkom, pa će videti da može. Pokazalo se da neke 6800 grafičke, u nekim situacijama vuku čudovišne Ampere.

Ljudi dva harda vuku mnogo struje,pa dvd rezac,a nemojte da zaboravite satelitsku karticu(one umeju da povuku mnogo struje,starije se i dosta greju)

na mojoj sky star 2 moze da se pece jaja :D

max vb, zar ti nemas Chieftec 420W ???

IMAO SAM CHIEFTEC 420W.OBRATI PAZNJU KADA CITAS.JA IMAM VISE RACUNARA I NISAM "HOME MADE".A COVEKU SAM PREPORUCIO ONO STO VREDI.NORMALNO"KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE".

Poslednja izmena:
Max_vb: po cetrdesethiljaditi put: regulisi taj caps lock ili letis sa foruma u sekundi. Ne znam kako explicitnije i direktnije da ti se to kaze.

silverglider je napisao(la):
Max_vb: po cetrdesethiljaditi put: regulisi taj caps lock ili letis sa foruma u sekundi. Ne znam kako explicitnije i direktnije da ti se to kaze.

A da postavimo thread ½kako popraviti caps lock½ :D :D :D :D ?!

max_vb je napisao(la):
lele ala lupas kao topuz!hahahah..nema veze....imao sam i win chun kung fu napajanja i chieftec...sada sam na cooler master 450......i potpisujem da na njegove prohteve ima da sasvim lagodno udovolji chieftec hpc 360-202.on na +12v daje solidnih(za tu konfiguraciju) 17a.a to sto sam rekao o snazi vazi za firmirana napajanja.normalno da snj.napajanja lazu za snagu.njih ne racunam.

Pa sta se onda osmah palis kad mislimo identicno :p

Dakle, da uzmem Chief 300W? Bolji je od Jnc 400W? Jaci?

Ako ne bude radio kako treba menjam za 360W ili 420W.

Koliko god ti mene ne voleo :d, od srca ti preporucujem da odmah uzmes onaj od bar 360W. Nije pametno stedeti na napajanju.

p.s. Imam 2 komada (360W), i single i dual-fan i oba me sluze extra. Nije da hvalim "svoj posed":), ali nikada za sebe ne bih uzimao nesto sto ne valja.

Ako vec budem morao da uzimam od jace napajanje uzecu od 420W. Ono je samo 10€ skuplje od onog od 360W a jace je dosta. Pazi odnos, 300W 22€, 360W 41€ (19€ skuplje), 420W 51€ (10€ skuplje od 360W).

BTW, izgleda da je vredni [Mancha] nasao problem za 6800le tako da se nisam zayebao. Moze primirje?

Omg....

Ja sam imao JNC 300 W koje je drzalo Palomina 1700+, MSI KT3V, 1 HDD na 7200 rpm, 1 CD-ROM (pisac), GF4 ti4200, modem.... itd. Mislim, drzalo je ono, nije da nije, ali zato nisam smeo ruku da stavim na zadnji deo kucista. Onda sam lepo pazario DTK napajanje od 300W i situacija se znacajno preokrenula. Po necijoj logici 300w je 300w i kod JNC-a i kod DTK..e pa nije. E sada posto se prica o Chieftec napajanjju (imam i jedno takvo, od 300 w) ja apsolutno ne bh razmisljao o nekom kungfu napajanju....

uNesc0, uzmi ono napajanje koje je tezze, ne gledaj shta pishe na njemu...

uNesc0 je napisao(la):
Ako vec budem morao da uzimam od jace napajanje uzecu od 420W. Ono je samo 10€ skuplje od onog od 360W a jace je dosta. Pazi odnos, 300W 22€, 360W 41€ (19€ skuplje), 420W 51€ (10€ skuplje od 360W).

BTW, izgleda da je vredni [Mancha] nasao problem za 6800le tako da se nisam zayebao. Moze primirje?

Ne znam odakle ti te cene. treća je OK, ali to od 300 W je 26, a od 360 W je 36 Evra, tako da je razlika 15 Evra u odnosu na 420 W. Po meni je, u odnosu na cenu, bolja kupovina to od 360 W.

lepo covek rece:"uzmi napajanje koje je teze". :D
360w ti je dovoljno
moja jaka konfiguracija u normalnom rezimy rada ne trosi vise od 200w.to znam jer imam pokazivac opterecenja napajanja u "w".sta ce ti jace onda od 360w.jedino ako ne juris neko budzenje racunara kasnije.....onda je chieftec420w super dil.

uNesc0 je napisao(la):

Naravno da moze! :wave:

p.s. Pa i meni je milo da resite taj glupi problem!

Vrh Dno