Ja sam ga kupio pre par nedelja. Kućište je fenomenalno. Spoljni izgled neću da komentarišem, individualna stvar. Ali unutra je sve urađeno skoro savršeno.buggy86 je napisao(la):Razmisljam da kupim navedeno kuciste.
Sta mislite o njemu ili neka vasa preporuka do 50e.
buggy86 je napisao(la):Razmisljam da kupim navedeno kuciste.
silverglider je napisao(la):...Kavez za diskove moze da se izvadi na stranu....
Da. Odšrafi se jedan debeli šraf rukom, stisne poluga i celi kavez izlazi napolje. Kad se pogleda unutra, vidi se da je to pravio neko ko je sklapao i rasklapao komp. hiljadama puta.okmijun je napisao(la):Kao kod ovih novijih Chiefova (LBX..) 90 stepeni u odnosu na CD-ove???
A koliko je kostalo?jegor je napisao(la):Ja sam ga kupio pre par nedelja. Kućište je fenomenalno. Spoljni izgled neću da komentarišem, individualna stvar. Ali unutra je sve urađeno skoro savršeno.
Codegen, jednostavno, nije u toj klasi. Ni dve klase ispod. To je igračka. Ortak je pakovao mašinu u Codegen Briza kućište, a prčkao je i po ovom mom (menjali smo crknuto Codegen napajanje od 400Wi kaže da nemaju po čemu da se porede.
Evo ti i ovaj link da te još malo ubedim. Pobednik uporednog testa 14 kućišta.
Za 3500 din. nema boljeg. A zna se koliko je koštalo.
buggy86 je napisao(la):Razmisljam da kupim navedeno kuciste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari