Šta je novo?

ChatGPT Plus plan

jevic989

Poštovan
Učlanjen(a)
29.04.2022
Poena
60
Zainteresovan sam da aktiviram ChatGPT Plus paket.

Njegova regularna cena je 20USD:
CleanShot 2024-06-25 at 08.52.51@2x.png

Medjutim ako idem da aktiviram pretplatu preko AppleStore-a, koji mi je na turskom i iOS aplikacije cena je:
Screenshot 2024-06-25 at 08.54.58.jpeg

Kada se turske lire prebace u evre izadje oko 10 evra.

Na KupujemProdajem vidim da se mesecni paketi prodaju za oko 600RSD, ne znam da li je prevara, kontkatirao sam prodavca koji kaze da mi on salje njegov nalog posle uplate.

Da li je neko imao slicna iskustva i da li je nasao neko jeftinije resenje od ovih koje sam pobrojao?

pitanje se odnosi na samo plaćanje određenog servisa tako da nema potrebe da ide u temu u kojoj se diskutuje o ChatGPT i sličnim rešenjima, @mylo85. ne sećam se da se u toj temi diskutovalo i o plaćanju

@jevic989 misliš da će kod veštačke inteligencije moći da prođe ta fora sa plaćanjem "iz jeftinijih mesta"? 😁
što se mesečnog plaćanja preko KP tiče, najverovatnije je prevara u vidu višestruke prodaje

@jevic989 misliš da će kod veštačke inteligencije moći da prođe ta fora sa plaćanjem "iz jeftinijih mesta"? 😁
što se mesečnog plaćanja preko KP tiče, najverovatnije je prevara u vidu višestruke prodaje
Prolazi plaćanje preko Applea jer se plaća turskim vaučerima pa nema uvid u to odakle novac stiže.

Mada, @jevic989, 500TL je oko 15€/me, a ne 10€.

Mislite da nema druge alternative od ove pomenute od oko 15 evra, moja greska u racunanju konvertovanja turskih lira u evre?

Imaš, da platiš 20 dolara koliko stvarno košta. Ako ti stvarno treba, isplati se svakako.

Nazad
Vrh Dno