Šta je novo?

Championship Manager 5

LunAtic

Slavan
Učlanjen(a)
19.12.2004
Poena
301
Zna li neko da li je izasao Championship Manager 5

Nije, football manager 2005 je izdanje SI Games-a, a Championship Manager 2005 je izdanje Eidos-a.
FM 2005 je zadrzao bazu, i prava na sistem pravljenja baze (skauti u svakoj zemlji sveta koji prave baze u specijalnom programu i salju podatke u centralu) a CM 2005 samo prava na ime....na zalost...
FM 2005 je vec odavno izasao a CM 2005 izlazi u drugoj polovini 2005.

Sto znaci da ga je Eidos vec ugaio. R.I.P. CM

Ne mora da znaci da je ugasio ako bude bez bug-ova i makar blizu FM 2005-ice.
Da li neko ima resenje za FM i bug zvani 10. avgust i umiranje save-a?
5.0.2 patch nije uspeo da popravi taj bug. :mad:

Poslednja izmena:
cekaj, cekaj, kako mislis umiranje sejva???

Nasha liga puca posle 10. avgusta...

mislis kad odigras sezonu jednu pa onda pukne??
ne znam kako, meni radi normalno?

Black RIder je napisao(la):
Da li neko ima resenje za FM i bug zvani 10. avgust i umiranje save-a?
5.0.2 patch nije uspeo da popravi taj bug. :mad:

Znam....ja sam i pokrenuo tu pricu na sigames forumu!(tj. ja sam to prvi otkrio :p)
Bug nije ispravljen u patchu tj. ispravljen je ali mora de se ide iz pocetka,load game ne pomaze!

P.S.

Imate vrlo korisnih stvari na http://files.fmbase.co.uk/pafiledb.php a tu je i fantastican skin "Stone" koje daje jednu novu dimenziju FM2005-ici...

da li postoji mogucnost da se statistike igraca edituju u toku aktivne sezone?

Neko će reći da spamujem, pošto po ko zna koji put postavljam isto pitanje. Elem, da li je napravljen neki skin koji igru...malo više podseća na prethodne verzije (vizuelno)?

Milane, jel ti proradilo posle patch-a, ako si krenuo od pocetka?
Ja bas ne zelim da krecem od pocetka, ali ako budem morao.....

Pa poceo sam (ponovo) sa BVB-om selektovao sam lige(Italija,Spanija,Engleska,Francuska,Nemacka i S&M) i...evo saad je vec 2008. a nista se ne desava...sem sto osvajam sve zive trofeje! :D :D

Milan82bh je napisao(la):
Pa poceo sam (ponovo) sa BVB-om selektovao sam lige(Italija,Spanija,Engleska,Francuska,Nemacka i S&M) i...evo saad je vec 2008. a nista se ne desava...sem sto osvajam sve zive trofeje! :D :D
Baci ti taktiku ovamo, da i ja osvojim nešto... :D

voka_gsw je napisao(la):
Baci ti taktiku ovamo, da i ja osvojim nešto... :D

Eve ti gi! :D
Ali nije sve taktika,moras malo da mislis...najvaznije od svega ti je da ti igraci budu sto mladji,da bi sto bolje napredovali.Ako u timu imas "babe" nece ti nista vredeti...
Znaci kad pocnes gledaj uvek da rasteras leseve i dovedes sto mladje igrace,i na njima gradis igru tima! ;)

Prilozi

• BVB.rar
    800 bajta · Pregleda: 41
Ali nije sve taktika,moras malo da mislis...najvaznije od svega ti je da ti igraci budu sto mladji,da bi sto bolje napredovali.Ako u timu imas "babe" nece ti nista vredeti... Znaci kad pocnes gledaj uvek da rasteras leseve i dovedes sto mladje igrace,i na njima gradis igru tima! ;)
Znači da otkažem kupovinu Costacurte? :wave:

voka_gsw je napisao(la):
Znači da otkažem kupovinu Costacurte? :wave:

Ma kakav bre Curtacosta! :)
Vidi...kad smovec otisli u off topic...ove igrace gledam uvek da dovedem u klub,inace oni su i najbolji..posle par godina,tako da gledaj da ih dovedes sto pre:
-Leonardo Ponzio(Zaragosa)
-Diego(Porto)
-Carlos Tavez
-Didier Drogba
-Rafael van der Vaart(Ajax)
-Fernando Cavenaghi(Spartak Moskva..mislim)
-Goran Gavrancic(jedan od najboljih odbrambenih igraca)
-Julio Baptista(Sevilja)
-Xabi Alonso(Livepool)
-Gareth Barry(Aston Vila)
-Evanilson(BVB)
-Gilardino(Parma)
-Sneijder(Ajax)
-McFadden(Everton)
-Maxes(Roma)
-Bojinov(Lecce)
-Sanli Tuncay
-Jerko Leko
-Bastian Schweinsteinger
-Vincent Kompany
-Andrea Armani
-Vicenco Nardo
-Alberto Aquilani
-Nilmar
-Evandro Roncatto
-Stewart Downing
-Fabregas
-Edgar Barreto
-Fabio Pilleri
-Jacoro Zunino
....ufff ima ih jos mnogo mrzi me sad,ovi zadnji s nizu su bas mladi...njih gledaj da dovedes!

pozdrav

Ovaj thread se pretvorio u diskusiju o Football Manager-u. :d

Ma kakav bre Curtacosta! :)
Vidi...kad smovec otisli u off topic...ove igrace gledam uvek da dovedem u klub,inace oni su i najbolji..posle par godina,tako da gledaj da ih dovedes sto pre: -Julio Baptista(Sevilja)
Znam za manje više sve ove igrače, Julio Baptista, ne zovu ga Zver za džabe..
:D Ma, sad sam krenuo sa Herthom BSC, našao sam neke klinje koje kao nisu loši, Vanden Borre, i onaj kvazi budući najveći igrač svih vremena Freddy Adu, pih njega pokupiš praktično za dž.

Nego koje je resenje da se pojave nemacki igraci kojih nema, tj. u reprezentaciji nemacke nema nikoga nikada ?

kjgkreek je napisao(la):
Nego koje je resenje da se pojave nemacki igraci kojih nema, tj. u reprezentaciji nemacke nema nikoga nikada ?

Zar niko ne zna ?

Za Svabe u reprezentaciji uvek igraju nepostojeći igrači.. Samo baci pogled u igri na sastav Svabija i biće ti jasno..

postoji resenje za to na www.sortitoutsi.net pod utilitis postoji neki mali fajl pod imenom fake lnc ili inc pa to prekopiraj gde treba i imaces prave igrace uostalom za svaki fajl ti pise cemu sluzi pa ti vidi sta ti treba

nasao sam sta mi trebalo, hvala ...

Nazad
Vrh Dno