Black RIder je napisao(la):Da li neko ima resenje za FM i bug zvani 10. avgust i umiranje save-a?
5.0.2 patch nije uspeo da popravi taj bug.![]()
Baci ti taktiku ovamo, da i ja osvojim nešto...Milan82bh je napisao(la):Pa poceo sam (ponovo) sa BVB-om selektovao sam lige(Italija,Spanija,Engleska,Francuska,Nemacka i S&M) i...evo saad je vec 2008. a nista se ne desava...sem sto osvajam sve zive trofeje!![]()
![]()
voka_gsw je napisao(la):Baci ti taktiku ovamo, da i ja osvojim nešto...![]()
Znači da otkažem kupovinu Costacurte? :wave:Milan82bh je napisao(la):Ali nije sve taktika,moras malo da mislis...najvaznije od svega ti je da ti igraci budu sto mladji,da bi sto bolje napredovali.Ako u timu imas "babe" nece ti nista vredeti... Znaci kad pocnes gledaj uvek da rasteras leseve i dovedes sto mladje igrace,i na njima gradis igru tima!![]()
voka_gsw je napisao(la):Znači da otkažem kupovinu Costacurte? :wave:
Znam za manje više sve ove igrače, Julio Baptista, ne zovu ga Zver za džabe..Milan82bh je napisao(la):Ma kakav bre Curtacosta!![]()
Vidi...kad smovec otisli u off topic...ove igrace gledam uvek da dovedem u klub,inace oni su i najbolji..posle par godina,tako da gledaj da ih dovedes sto pre: -Julio Baptista(Sevilja)
kjgkreek je napisao(la):Nego koje je resenje da se pojave nemacki igraci kojih nema, tj. u reprezentaciji nemacke nema nikoga nikada ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari