Šta je novo?

Championship Manager 4!!!

• Začetnik teme Začetnik teme bibby
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Konacno su izbacili info o izlasku novog CM-a:
Sports Interactive can finally reveal the news that all football fans have been waiting for: Championship Manager 4, the latest in the record-breaking series of football management computer games, will be released during February 2003.

Lepo sam ja rekao da ce izaci februar-mart sledece godine, za celu vest evo linka.

Na saju su okacili i dosta screenshot-ova, kao i 40-o MB-u demo verziju najnovijeg CM-a. Evo linka.

Bilo je dosta polemika oko grafickog prikaza tekmi, pa sam ovde postovao i sliku da vudute kako ce to izgledati, po meni je sasvim OK, sasvim.

P.S. Sliku sam morao malo da srezem zbog velicine.

Nije lose,nije lose.......E sad da vidimo kako to izgleda u DEMO-u........😀 😀

he, loooda je utakmica 🙂 moram demo da skinem jos danas da proverim kako sve to ide 🙂

Jesi li uspeo da ga pokrenes tj. otvorish? Pricaj sta je, ja to ne mogu da skinem... 🙁

Ladno ne mogu da udjem na sajt🙁 Nece da ucita.......

izgleda da im je rikno server od velikog opterecenja

Kakav je ovo demo!?Pa ovo je neki mpeg fajl!

Aj ako je neko skino neki screenshot neka ga okaci!

Demo ustvari nije demo - demo je mpeg fajl, neki movie demo!!! e serem ti se u srecu... elem ako nekog zanima, evo mu alternativni link za skidanje:
http://www.thedugout.net/download_centre/CM4/Essential/

evo ja skidam screenove, nekih su 3,5 mega, pa cu da izdvojim najzanimvljivije da okacim

info

Verovatno je vecina vas videla ovo ili chula, ali za one koji nisu evo malog info-a iz SK-a:

Kompanija "Sports Interactive" ce u najnoviju verziju svog Championship ManageraChampionship Managera koja treba da izadje pochetkom 2003. godine ukljuchiti u celosti jugoslovensku prvu i drugu saveznu ligu. Prema rechima Dushana Stamenkovica, "Head Yugoslav Researchera" koji zajedno sa svojim saradnicima iz Bosne i Hercegovine, Makedonije i Albanije godinama radi na ukljuchivanju balkanskih liga u poznatu fudbalsko-menadzesku simulaciju, nasha baza podataka brojace oko 5000 igracha i oko 280 klubova, od kojih ce moci da se izabere 18 prvoligashkih i 48 drugoligashkih klubova. Stamenkovic ochekuje da pojavljivanje nashih klubova u reprezentativnoj igri kao shto je Championship Manager 4 podigne rejting nasheg fudbala u zemlji i svetu, i poveca popularnost samih klubova, igracha i trenera.

Divno, josh samo da stigne....

P.S. sudeci po ovom komentaru, da li naslucujete mozda pojavu Albanske lige u CM4?FX 😀 Enivejz, ako moze nasha, zashto ne i...😀 😛

Re: info

ZeeGerman je napisao(la):
Stamenkovic ochekuje da pojavljivanje nashih klubova u reprezentativnoj igri kao shto je Championship Manager 4 podigne rejting nasheg fudbala u zemlji i svetu,i poveca popularnost samih klubova, igracha i trenera.

E nema sanse da nam zbog toga skoci rating!😛

Ne znam kako vi, ali je sam vec poludeo od cekanja. FX

Ne znam za vas ali ja sam uspeo da se skinem sa te droge. Bas mi je drago. Mnogo je bre vremena oduzimala ta igra. Pocecu da je mrzim, a steta nekad' je bila cool 🙂

Amon_Ra je napisao(la):
Ne znam za vas ali ja sam uspeo da se skinem sa te droge. Bas mi je drago. Mnogo je bre vremena oduzimala ta igra. Pocecu da je mrzim, a steta nekad' je bila cool 🙂
Blago tebi.🙂

Amon_Ra je napisao(la):

Razocharao si me i kao chovek i kao....😀

poz'

Polako ljudi gde zurite?Neki od nas se jos ni psihicki a ni fizicki odmorili od trojke a vi vec hocete CM4hrkk ,taman negde u februaru kad dodje bicemo spremni za neizlazenje i nespavanje zbog menadzeratype;

ljudi ako zelite da igrate nasu ligu imate patch za cm za sazonu2001/2002 izasao je jos na leto.odlicno je uradjena samo nisu lepo uradili broj timova u ligama,ali to nije bitno.nekoliko puta sam zapocinjao da igram nasu ligu,posto sam morao da reinstaliram windous,tko da sam sada u2004 a za mene su igrali anelka i viduka.ukoliko neki veliki igraci ne igeju za svoje klubove,postoji mogucnost da ih angazujete.ali sanse su male.

kehm kehm

kao covek koji je radio sa duletom ove godine, a i narednih mogu da vam kazem da je to istina te da cm izlazi u februaru...

NASA liga ce biti ubacena kao i igraci iz bih full ali bez mogucnosti da se igra ta liga...
rad je bio mukotrpan 😛

ali isplativ...
vidic,vukic,stolica
jedni od finih mladih igraca 🙂

Re: kehm kehm

Azda' je napisao(la):
...NASA liga ce biti ubacena kao i igraci iz bih full ali bez mogucnosti da se igra ta liga...
.... 🙂

Polako, kako to mislis. Bice nase lige, ali ja necu moci da vodim Zvezdu? Koja je svrha onda postojanja nase lige? Da mogu da je gledam>

Re: kehm kehm

Azda' je napisao(la):
kao covek koji je radio sa duletom ove godine, a i narednih mogu da vam kazem da je to istina te da cm izlazi u februaru...

NASA liga ce biti ubacena kao i igraci iz bih full ali bez mogucnosti da se igra ta liga...
rad je bio mukotrpan 😛

ali isplativ...
vidic,vukic,stolica
jedni od finih mladih igraca 🙂

Odakle ti sada to?! Nasa liga ce moci da se igra! Ova vest je stara mozda i pola godine, i tada se znalo de cemo moci da vodimo Zvezdu 🙂

Vidim da vi na ovom forumu imate simpatija za slabije...😛

OptiPlex je napisao(la):
Vidim da vi na ovom forumu imate simpatija za slabije...😛
Zapravo..., ja volim da rukovodim klubovima koji osvajaju, ili su osvajali Kup (ligu) sampiona😀

olfrud je napisao(la):
Zapravo..., ja volim da rukovodim klubovima koji osvajaju, ili su osvajali Kup (ligu) sampiona😀

Kako vas nije sramota da se i dalje vadite na taj kup sampiona a ovde ne mozete da dobijete Javor Habit Farm 😛

Nego, cujem da je opet odlozen. Zna li neko nesto vise o tome

OptiPlex je napisao(la):
Kako vas nije sramota da se i dalje vadite na taj kup sampiona a ovde ne mozete da dobijete Javor Habit Farm 😛

Znas kako, ocajnik ce da se hvata za svaku slamcicu 😉

Nego, cujem da je opet odlozen. Zna li neko nesto vise o tome

Trebalo bi 28. februara. Ne verujem da je odlagano. Uskoro ce da izadje i playable demo.

Necu vise da raspravljam o ovoj temi, jer nije pravo mesto za to, a i nerviraju me pitanja o tome ko je bolji. Pokusao sam biti malo duhovit na prozivku "slabiji timovi" ali nije vise ni bitno...
Pitanje koje zelim postaviti je da sam cuo neke "rekla kazala" price o tome da je izasao neku update(za CM01/02) koji menja i bazu igraca, ali i samu godinu igre. Zna li neko mozda link?

olfrud je napisao(la):
Necu vise da raspravljam o ovoj temi, jer nije pravo mesto za to, a i nerviraju me pitanja o tome ko je bolji. Pokusao sam biti malo duhovit na prozivku "slabiji timovi" ali nije vise ni bitno...
Pitanje koje zelim postaviti je da sam cuo neke "rekla kazala" price o tome da je izasao neku update(za CM01/02) koji menja i bazu igraca, ali i samu godinu igre. Zna li neko mozda link?
takav patch ne bi mogao da postoji posto su godine pocetka igre "hard-coded" u samom exe fajlu pa ga nemoguce izmeniti. to su reci ljudi iz SI games-a

Izasao je novi Patch(3.68). Nisam jos stigao da ga skinem kao ni sorted_update. Da li je neko mozda vec probao?

3.68? zar nije 3.72? i to je izaslo pre vise od mesec dana

Nazad
Vrh Dno