Šta je novo?

champions for you

djuka007

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2005
Poena
619
ljudi jel zna neko moze li Gail Ultra Platinum PC3500 na 2-2-2. (na 200 Mhz min) ?????

Imam sad dobru cenu da kupim 2*512 pa se mislim vredi li tija para?????
Thx

Niko ne moze sa sigurnoscu da kaze koliki je o/c potencijal tvoje memorije niti na kojim frekvencijama ili tajminzima ce raditi.Ako imas dobru ponudu za istu svakako je uzmi,jer su u pitanju odlicni moduli sa Winbond CH-5 cipovima,i svakako neces napraviti gresku kupovinom ove memorije.BTW,sto se proizvodjaca tice on garantuje rad kao DDR400 pri tajminzima 2 6-3-3 1T.Na tebi ostaje da testiras svoje primerke i utvrdis da li mogu da izdrze 2 2 2 i koliko su stabilni na tim parametrima..

djuka007 je napisao(la):
ljudi jel zna neko moze li Gail Ultra Platinum PC3500 na 2-2-2. (na 200 Mhz min) ?????

Imam sad dobru cenu da kupim 2*512 pa se mislim vredi li tija para?????
Thx
Ne moze na CL2- 2 - 2 - 5, ali moze na CL2 3-3-5. U pitanju su memorije sa Mosel Vitelic chipovima, ili Hynix D43. U principu, jako su dobre memorije, trpe veoma visoke magistrale....
I pise se GEiL a ne Gail...

Poslednja izmena:
drfedja je napisao(la):
U pitanju su memorije sa Mosel Vitelic chipovima, ili Hynix D43.

Geil Ultra Platinum PC3500 dolazi sa Winbond CH-5 cipovima ili Mosel Vitelic.Ne znam gde si mogao da vidis Hynix D43,ali ako jesi ne bi bilo lose da navedes gde..

Obzirom da imas Athlon XP platformu idealno bi bilo da nadjes module koji bi isli sa najnizim latencama sto vise. Tipa Corsair 3200LL i slicnim sa BH-5 chipovima. Sa druge strane posto je vreme pregazilo tu platformu treba da imas u vidu i A64 platformu koja voli i 250+ magistralu pa ce ti vise odgovarati KingMax HardCore DD500 ili ako se ima para neki od modula sa TCCD chipovima poput Corsair 3200XL.

Nazad
Vrh Dno