Šta je novo?

chaintech vs MSI

Milos J.

Čuven
Učlanjen(a)
08.04.2002
Poena
619
Odlucio sam da uzmem GF3Ti200,ali ne znam koji.Microstar sa 64MB DDR se malo teze nalazi i kosta oko 230€,dok Chaintech sa 128MB DDR kosta oko 220,a sa 64MB nisam mogao da nadjem. Koja je prednost Microstara u odnosu na Chaintech(da li mozda ima propisan clock,a ovaj drugi ima manji ili je nesto drugo)? Sto se tice TV-outa nije mi potreban,pa ako ima nesto bez toga a jeftinije molim vas preporucite.
Hvala.

Chaintek zaobodji slobodno u sirokom luku osim ako neces da puknes pare na njihove SE modele koje nije pravi Chain vec neka jaa firma ... govorkalo se o ASUS-u i Gaiwardu. MSI je bolji izbor. Ima bolju sliku, bolje se overklokuje, kvalitetnija je zavrsna obrada (citaj: manje skarta) ...

Ni taj Chaintech nije sjajan po defaultu.. Sporiji je malo, a sa 128MB ces primetiti razliku tek u ponekom testu... Ipak, ako uzmes 128MB Chaintech, koji opet preporucujem, cimni me da ti posaljem daleko bolji BIOS...

Milos J. je napisao(la):
Odlucio sam da uzmem GF3Ti200,ali ne znam koji.Microstar sa 64MB DDR se malo teze nalazi i kosta oko 230€,dok Chaintech sa 128MB DDR kosta oko 220,a sa 64MB nisam mogao da nadjem. Koja je prednost Microstara u odnosu na Chaintech(da li mozda ima propisan clock,a ovaj drugi ima manji ili je nesto drugo)? Sto se tice TV-outa nije mi potreban,pa ako ima nesto bez toga a jeftinije molim vas preporucite.
Hvala.

Malo teze ?!?! Kad sam je ja trazio, niko zivi nije imao, a ni sad nije bolje stanje. Reci nam svima, gde mozes da je nadjes (uz malo muka, kazes), mnoge bi to interesovalo... Za Chain-a jos i znam, ali MSI :confused:

Nazad
Vrh Dno