Šta je novo?

CF memorija za A75

063

Čuven
Učlanjen(a)
22.11.2002
Poena
620
Dakle može li u Canon A75 512 MB i koja je gornja granica što se tiče količine memorije za ovaj aparat? Hvala unapred i pozdrav...

Moze.
Ne znam koja je gornja granica, izgooglaj malo.

Hvala vam

Još jedno pitanje. Naime našao sam 512 MB Transcend TS512MCF45 ULTRA x45 za 28 evra, ali mi nešto ovo mnogo jeftino pa sam skeptičan, da nije neki krsh u pitanju? Ima li neko iskustva sa ovom memorijom?

P.S. Prodavac je "Renomiran PC market"...(da ne reklamiramo ođe)

Transcend je odlicna memorija ,45x je dovoljna brzina upisa za taj aparat,a cena ja zaista pristupacna...ukoliko ti nude garanciju uzmi je ,sto da ne?ja imam 128 mb iste marke i sljaka mi vec godinu i po dana..Mada ja nisam dobio garanciju,raspitaj se po drugim radnjama,mozda je ta firma distributer za Transcend, pa je zbog toga ta cena.... :guitar:Mada je kod nas U PIN softu ta ista kartica 37 evra

Poslednja izmena:
EMRAX je napisao(la):
Mada je kod nas U PIN softu ta ista kartica 37 evra

Ček malo pa tamo sam i zvao zapravo Milenium na SPENS-u i čovek mi reče tu cenu, još ga pitam jel sa PDV-om on kaže jeste. A sem toga pogledaj i vaš web cenovnik

moguce..ja imam cenovnik od pre mesec dana,cesto menjaju cene

Isti aparat, ista memorija i radi vec skoro 2 god u kombinaciji i bez problema. Sto se cene tice jeste povoljna ali to je i logicno obzirom da cene mem kartica svakodnevno padaju (e kad se samo setim ja sam za svoju dao 76 eura, tj cale je dao). Inace pazario u pinu ako ti nesto znaci.

Pazario sam gore navedenu memoriju cena je 2500,00 din (28,4 Ev)! A sto ima mestaaaaaaa......ne mogu da se naviknem!

Vrh Dno