Šta je novo?

CF ili ne

Chupo

Slavan
Učlanjen(a)
02.12.2007
Poena
380
Moja 3870 polako počinje da se guši u novijim igricama, i polako je vreme gazi, pa razmišljam o upgrade u. Zanima me mišljenje ljudi na forumu, dali za 50~60€ uzeti još jednu 3870 i napraviti CF, ili da čekam seriju 5 radeon karti? Ploču za CF imam sa dva slota po x16 2.0 linija (GA-X48-DQ6) i imam još jedan 6-pinski konektor koji je slobodan, tako da uslovi za CF postoje. Zanima me vaše mišljenje "praviti CF ili čekati seriju 5", i unapred hvala...

Moja 3870 polako počinje da se guši u novijim igricama, i polako je vreme gazi, pa razmišljam o upgrade u. Zanima me mišljenje ljudi na forumu, dali za 50~60€ uzeti još jednu 3870 i napraviti CF, ili da čekam seriju 5 radeon karti? Ploču za CF imam sa dva slota po x16 2.0 linija (GA-X48-DQ6) i imam još jedan 6-pinski konektor koji je slobodan, tako da uslovi za CF postoje. Zanima me vaše mišljenje "praviti CF ili čekati seriju 5", i unapred hvala...

Po meni je to cisto bacanje para, a nece raditi bas kako valja zbog drajvera itd... Ako mozes sacekaj seriju 5. Mozes da prodas tvoju za 60e i kupis neku 4770, 4850...:wave:

Definitivno ne, posto u vrlo malom broju igara ce imati smisao CF.
Mozes naci novih 4770, i polovnih 4850/4870 po povoljnoj ceni i to ce ti do serije 5 sasvim biti dovoljno.

Sta tu ima da se pregrmi, samo 3-4 meseca..........

Mozda pazarim jednu 4850 u skorije vreme, ili cu nekako pregrmeti sa ubogim 3870.

Ati 4850 je dobra kupovina,ali ne slazem se da je 3870 ubog na bilo koji nacin....Ta kartica i dan danas moze da przi bilo koji naslov skoro sve na high.Ja na drugoj masini iz potpisa imam msi 3850 i mogu da kazem da je moja najbolja kupovina,za 4300 dinara koliko sam je platio kida sve igrice i ne moram preterano da se brinem da li ce da radi ili ne,jer je svaka igra do sada radila bez problema...

Do kraja godine se ocekuje pojeftinjenje kartica iz 4xxx serije.Vec su imale nove 4850 po ceni od oko 85e sto je odlicnoooooo

A sto se tice 2 x 3870 cf mislim da je to bacanje para...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno