Šta je novo?

Cestitam na unapredjenju!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

freehand

Čuven
Učlanjen(a)
14.05.2004
Poena
619
Ako sam dobro razumeo ono sto mu se nick naherio udesno, drug Marti Misterija je sa uspehom zavrsio skolu za moderatore (jel i to nekad bese u Bileci?), a da, bar koliko ja pratim, nigde nije zvanicno promovisan. Kako bilo, ocekuje se Misteriozno zavodjenje reda ovuden!
Cestitam jos jednom. :)

Al si brz, *ebote! Blago nama spamerima, stigla metla iz centrale EU!

Čestitamo... :)

Ajmo! Svi kojima treba 50 postova za Oglase neka navale :D

Vlast kvari ljude, videcemo kako ce na Martija to da utice :)

Btw i Lukija je dobio unapredjenje, cestitam.

Poslednja izmena:
Svaka cast. :cigar:

Cestitke Martiju.....jesi li poveo Javu, onog pecinskog coveka da obavlja fizicki deo posla? :)

Nadam se da su useri citali i strip....

sad josh fali i ZverBre da postane moderator, kako ste krenuli :D

shala fkors, samo napred Marti i da skinesh mrak nekim banom :)

Cestitam.Poslednji covek za kojega sam se nadao da ce se postati moderator.

Čestitke Martiju i sa moje strane, ali nekako ne mislim da je ovo najbolji izbor.
Marti je OK, ali je živac samo takav. Za moda bi bolje bilo uzeti nekog opuštenijeg.

Priznajem da ne gajim mnogo strpljenja prema spamerima i lozanama ali je zbog njih i popustljivosti prema njima Forum postao zatrpan nevidjenom kolicinom spama i shuma. Nadam se da cu pomoci resavanju ovog akutnog problema na drugaciji nacin nego do sada. A sa finim i kulturnim svetom lepo razgovaram. :p
NHF ali o mojoj opustenosti i "zivcanosti" ipak nisi kompetentan da sudis. ;)
poz i hvala svima na cestitkama.

Ja taman mislio da postujem nesto kao "Zasto ste mi obrisali post" ili "Koliko Fica moze da razvije" kako bih uposlio novog moderatora, al' vidim da je vec preuzeo metlu u ruke... :)
kao...
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=75651

sta da kazem?
Cestitam! U zdravlju i sreci da trosis moderatorski staz!

Čestitam Marti. Samo hrabro. ;)

morbius je napisao(la):
Čestitke Martiju i sa moje strane, ali nekako ne mislim da je ovo najbolji izbor.
Marti je OK, ali je živac samo takav. Za moda bi bolje bilo uzeti nekog opuštenijeg.

Mozda si u pravu. Marti je OK lik, ali secam se nekih njegovih netrpeljivih momenata kada su ga mladji narastaji izbacivali iz takta, pa ne znam kako ce sve to izgledati sada kada je mod. Nadam se najboljem jer jednog Sasu vec imamo :D

Inace Marti, sve moje cestitke i puno uspeha u daljem radu u nadi da ces sto pravednije mahati svojom virtuelnom palicom.
Poz

Ma samo opusteno Marti, ne daj da te isprovociraju :d
Cestitke i od mene !

evo, ovo ti je taman prvi post na kojem mozes da pocnes da vezbas "uklanjanje spama"
:)

I bre, kakav smo narod. Čim neko postane neka vlas' odma ide tapšanje po ramenu i teleglami-postovi podrške. :D

Čini mi se da je na forumu potrebno više modova ''čvrsta ruka'' da malo raščiste neke štetne pojave.

Sve najbolje na novoj funkciji. :wave:

kUdtiHaEX je napisao(la):
Vlast kvari ljude, videcemo kako ce na Martija to da utice :)

Btw i Lukija je dobio unapredjenje, cestitam.

10x.

P.S. Samo da napomenem da sam ja vec bio mod. ali sam zbog obaveza morao da se odreknem mod. privilegija.

E pa cestitke i od mene

Pa cestitam momci, svaka cas'. I onako - ustinem vas za obraz, kao one ponosne babe i dede kad muce decu.

Jeste da mi netreba da budzim postove jer vec imam 50+, ali ko zna sta ce ova nova vlast sada da izmeni mozda bude i 100+ pa za svaki slucaj znate kako je - od viska glava ne boli

Lukija je napisao(la):
10x.

P.S. Samo da napomenem da sam ja vec bio mod. ali sam zbog obaveza morao da se odreknem mod. privilegija.

Mi koji smo veterani ovde (po stazu) se secamo toga :)

Marti Misterija je napisao(la):
Priznajem da ne gajim mnogo strpljenja prema spamerima i lozanama...

samo kolji!

podržavam...

pozdrav i čestitke! :D

Cestitke i od mene!

pozz.

Čekaj, zar ovo nije lockovan topic?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno