Šta je novo?

Cerberus "lifetime" licenca

Da, videh. I nije prvi put da to rade.
Prvo su besplatno delili lifetime licence u nekoj promociji. Dve-tri godine kasnije su ukinuli te licence. A sad se slučaj ponavlja sa kupljenim lifetime licencama.

Razumem da takav poslovni model nije odgovarajući zbog tekućih troškova u poslovanju. Ali na to su se oni obavezali.

Jedno je sigurno - ne treba im više verovati. I potražiti alternativu.

Ja sam bio u toj prvoj promociji... Iskreno, i nisam je nešto koristio, tako da mi nije teško palo kada su je ukinuli, ali svakako je loša poslovna praksa i pucanj u sopstvene noge... Iskreno, posle drugog puta, ne vidim ko će je uopšte koristiti i platiti za istu

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Nevezano za Cerberus, uvek treba biti oprezan sa "lifetime" garancijama, licencama i slicno. Lifetime veoma cesto ne znaci do kraja zivota kupca, nego do kraja zivotnog ciklusa nekog proizvoda. Kad kupujem neki proizvod koji reklamira lifetime garanciju obicno se dobro raspitam koliko tacno godina iznosi taj "lifetime" :)

@Nothingman, ovde je problem što je proizvod još uvek aktuelan, i što su pisanim putem obaveštavali kupce koji su aplikaciju platili da garantuju da neće biti izmena postojećih plaćenih licenci.

Nazad
Vrh Dno