Ulrich
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.12.2020
- Poena
- 185
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5700X & DeepCool AS500
- Matična ploča
- MSI B450 Tomahawk Max
- RAM
- 32 GB (2x16GB) Kingston Fury Renegade 3600Mhz
- GPU
- XFX 7900XTX Merc 310
- Storage
- Samsung SSD 860 EVO 1TB & Kingston SKC 600 512GB & Seagate Barracuda 4GB,2GB
- Zvuk
- Creative Sound BlasterX G5 & Genius SW-G2.1 1250 & Samson SR850
- PSU
- FSP Hydro G PRO ATX3.0 1000W
- Kućište
- Sama Ark
- Monitor
- Gigabyte M32UC & Philips 325E1 & Philips 272E1GAEZ
- Miš & tastatura
- A4Tech W60 & Redragon Vishny
- Laptop
- Asus Tuf A17
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy M51
- Pristup internetu
- Optički internet
Metalik siva, tamnija nijansa (ali ne previše tamna), najmanje prljajuća boja na kolima...
Ne,svetlo siva metalik ubedljivo najmanje prljajuca boja na autu....cak se i sitne ogrebotinice,svirlovi,hologrami itd jedva ili uopste ne primete.....
Sto je tamniji auto,teza je boja za "odrzavanje"...
@Ulrich bese vozis accorda? ja sam uzeo crnog cl7 pre god. dana. sad i vise nikad crna boja. jes da imam punta novog kupljenog crnog al za njega me nije bilo toliko briga. ako je accord i njihov osetljivi lak i crna boja, dok ga gledas on se grebe, ja ne bi forsirao cesto dodirivanje, nabacivanje icega preko njega..za tebe je resenje poliranje, keramika i ppf folija kako se vec zove na udarnim mestiima. po meni je ovo ispravniji i dosta skuplji pravac, ali da ima poente. 🙂
Vec sve to uradjeno,poliranje,keramika,garaziran....ali crna metalik piano black boja stvarno nije normalna 🙂
Pa dok stoji u garazi (koja ima grejanje) navuce se sloj prasine koji prosto "vristi" sa auta....
Ali *** i MadMax ima crn auto 😁
Ako navlacite ceradu na auto koji ke perfektno cist od ulicne prasine mozda i ima smisla, ali ako auto ima onu finu prasinu, navlacenje cerade blago ubija sjaj, jer „trlja“ lak istom.
Ovo sam procitao davno kao glavnu manu navlacenja cerade, i svojevremeno odustao od iste.
Da,tacno......mada ja ceradu stavljam samo kad idem na more (pa dok je auto parkiran tamo na milion stepeni) ili kad idem u kucicu u sumi.....u oba slucaja pre stavljanja cerade koliko mogu (za par minuta) obicno ga opajam od prasine sa nekom ultra finom krpom za tu namenu
Poslednja izmena: