Šta je novo?

Cene mobilnih

miljic

Čuven
Učlanjen(a)
25.09.2003
Poena
610
Moja oprema  
Laptop
HP Elite book 840 G9
Tablet
Xiaomi Pad 5
Mobilni telefon
Samsung S24 Ultra
Pametni uređaji
Huawei GT4
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Sta se desava sa Vipom?!
Na najvisoj tarifi smart 2200 telefoni htc sensation,sgs2 i ostali bolji tel vise nisu 1din vec su znatno poskupeli!!!

Sent from my HTC click using Tapatalk

Ja sam pri kraju ugovora sa njima, i ovih dana sam dobio pismo,imam 25popusta na pretplatu,tokom celog perioda tj dve godine.Ali gledam ove cene malo boljih modela ,i mnogo su skupi.

HTC Desire Z i dalje ima ima istu cenu kao i kada se pojavio, s tim da u najskupljoj tarifi nije vise 1 dinar. :lupko:

^ fail...

ne kapiram ih..ja sam njihov "drug clan" tek mesec dana..sto se tice same usluge i cene paketa (i onog sto dobijem u njemu) ja sam happy...ali zaista ovo sa cenama...ne znam vise ko je tu i zbog cega "gladan kesha"

@dijabolik: 25% popusta ako produzis ugovor bez telefona ili imas 25% kao stari clan :)

Pa ja milslim da je to isto .Evo sta pise.
1.,,Iskoristite popust u visini od 25 posto,na svaku mesecnu pretplatu u naredne dve godine. ,, ili
2.,,Za samo jedan dinar mozete izabrati i koristiti neki od atraktivnih mobilnih telefona uz nasu aktuelnu postpaid ponudu.,,
Ja u svakom slucaju nameravam da uzmem aparat ako ovo pod jedan ne podrazumeva to ,odoh ja kod telenora.

25% popusta na pretplatu AKO NE UZMES telefon 100% je tako.
A pazi sto su ti ucinili, to daju svima i imas to na njihovom sajtu.

A za dinger mozes da uzmes nesto za pripadajuci paket. Tesko da ce ti dati neku besnaju za 1 dinar uz smart 300 ili slicno.

Nisu normalni, postali su najbezobrazniji u zadnjig godinu-dve (njihov sam korisnik vec 4 godina)

Malo mi je čudna sitaucija sa cenama telefona na najvećim tarifama, no nedavno sam gledao cene telefona u okruženju i hrvatski Vip nije ima niti jedan telefon za kunu. Možda je to neka iznuđena mera pošto je sasvim moguće da je neka ekipica našla rupu u ugovoru i opelješila ih za veći broj telefona više i visoke klase kupivši ih za 1 din uz ugovore uz naveće tarife. Naravno ovo je samo moja predpostavka!

Ako se sećate ne tako davno cigani su masovno opsedali MTS tako da je u pojedinim momentima na deset cigana u poslovicama je bio jedan klijent koji nije rom. Lepo "ljudi" podpisivali desetine ugovora po osobi na najveće tarife uzimali telefone za 1 din. i prodavali ih na veliko za neku siću "prodavnicama" mobilnih telefona. Naravno MTS nikada nikom od njih nije uspeo da naplati predplatu, telefon ili da nadoknadi štetu od njih, već su izlaz tj. naknadu štete potražili na drugoj strani kod redovnih platiša uz karduckanje minuta, poruka, obaveznu 3G predplatu...
J..iga nisu krivi romi što su podpisivali ugovore sa ličnim kartama i adresama na kojim ih niko nikada neće naći, a i ako nađu nemaju od čega da ima naplate jer su "socijalni slučajevi", čak ni službenici u MTS-u nisu bili krivi što im nije bilo čudno da se na jednu osobu veže desetine ugovora sa najskupljim predplatama i pripadajućim telefonima, oni su samo ostvarivali zacrtane targete u prodaji usluga! Mts to nadoknadi kroz kraduckanje na redovnim platišama, pošto takav sistem funkcioniše besprekorno godinama unazad dok se drugi dovijaju na druge načine!

Sgs2 na Postpaid 325 jos uvek isto kosta,tako da cu ja ici na to,ako naravno uspem da ga se docepam.

Sgs2 na Postpaid 325 jos uvek isto kosta,tako da cu ja ici na to,ako naravno uspem da ga se docepam.

Zar ti nije bolja opcija da za isto ili manje para kupiš u oglasima nov sgs2 sa dve godine garancije bez ugovorne obaveze !?

Na vip-u sam otkad je došao, skoro sam na pola drugog ugovora i imam osećaj da su se gadno osilili, sad ne znam šta bi trebali da mi ponude da potpišem ugovor...

Jesu VIP telefoni zaključani na mrežu?

Uglavnom su svi u VIP-u zakljucani.

Tapa iPhone Talk

I meni nije jasna njihova nova cenovna politika ,sem ako nije u oitanju zastita od malverzacija kao sto je neko gore opisao. Ako ne ponude po isteku ugovore neke bolje cene za postojece klijente koji redovno placaju pretplatu, ja cu ih sigurno napustiti, i meni se cini da su se prilicno osilili.

Nazad
Vrh Dno