Šta je novo?

Cene Memorije

Athlon

Čuven
Učlanjen(a)
03.06.2002
Poena
619
Sta se to dogadja sa cenama ponovo, svi se utrkuju da snize cene i memorije i procesora. Kingston 512 Mb 333 (2700) za samo 64 $. Znam da nije cemu, ali cena je mrak. Da li se moze ocekivati pad i 400-stotke.

To se zove praznjenje zaliha, a posle zna se, opet skok na gore. Nema rezona da se memorije prodaju skoro ispod proizvodjacke cene. Cena vrhunskim memorijama DDR400 i DDR433 ne pada uopste, jako zanimljivo. :p

Kingston, ha, ha, ha... Pa te memorije koje se ovih dana prodaju kao kingston nisu ni prosle pored toga. To se samo neko lepo setio da zaradi pare na brand-name. Inace ta kingston je gutala prasinu budjavon VT memoriji. Uzeh obe 333 memorije i vt sam nasvirao na 180 a kingston se zakucavao vec na 175. Nego, zasto i ja ne bi pravio "kingston value ram" nalepnice, lepio ih na memorije i zaradjivao koji euro vise... Zasto? Zato sto necu da mi se posle vrati ta memorija i da me neko pljuje... Hvala...cheers

drdex je napisao(la):
Kingston, ha, ha, ha... Pa te memorije koje se ovih dana prodaju kao kingston nisu ni prosle pored toga. To se samo neko lepo setio da zaradi pare na brand-name. Inace ta kingston je gutala prasinu budjavon VT memoriji. Uzeh obe 333 memorije i vt sam nasvirao na 180 a kingston se zakucavao vec na 175. Nego, zasto i ja ne bi pravio "kingston value ram" nalepnice, lepio ih na memorije i zaradjivao koji euro vise... Zasto? Zato sto necu da mi se posle vrati ta memorija i da me neko pljuje... Hvala...cheers
bojim se da se nismo razumeli. Radi se zaista o Kingstonu 333, a i drugi su spustili cene do nekih 69$ za 2700-ice. Probao sam Samsung 2700, (70$) i odlican je. E sada sto Aco kaze, da i 400-ica padne na nekih 120-130 $ za 512 Mb, Asus oborio cene za Nvida ploce za 20$, Athlon i onako za badava, nikada se nije bolje uzivalo. Hard diskovi nam malo kvare raspolozenje, zar ne Don Aco?

Vrh Dno