JOBAH
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.09.2000
- Poena
- 649
Marko37 je napisao(la):S obzirom da je ovo Srbija, verovatno ces moci da nabavis modem samo od njih.
Pa predpostavljam, jer pederi isto to traze i za PCM uredjaj...
Marko37 je napisao(la):S obzirom da je ovo Srbija, verovatno ces moci da nabavis modem samo od njih.
Slayer je napisao(la):Ne bih da vas malerisem ali cuo sam nekoliko zanimljivihstvari oko koriscenja tog kablovskog interneta!!!
Naprimer, Microsoft Office u BG-u ce moci da pristupe bilo kom racunaru (imace dozvolu od SEptembra), i ako koristish piratski Windows, a pogotovo piratski XP Professional, ima da ti kuca "SHLEPER" advokata i da te pokopaju za 2 minuta.
Mislim da ce ista ovlascenja imati i ostale velike svetske firme, koje takodje otvaraju sedista u BG-u, a mi naravno nemamo pojma!!!
Slayer je napisao(la):Ne bih da vas malerisem ali cuo sam nekoliko zanimljivihstvari oko koriscenja tog kablovskog interneta!!!
Naprimer, Microsoft Office u BG-u ce moci da pristupe bilo kom racunaru (imace dozvolu od SEptembra), i ako koristish piratski Windows, a pogotovo piratski XP Professional, ima da ti kuca "SHLEPER" advokata i da te pokopaju za 2 minuta.
Mislim da ce ista ovlascenja imati i ostale velike svetske firme, koje takodje otvaraju sedista u BG-u, a mi naravno nemamo pojma!!!
Tako da kad uracunam cenu od 100 Evra mesecno za net i kab. modem i uracunam nekih 75% opasnosti da zivim uskoro u kontishu, mislim da cu da sedim kod kuce i za 200 din mesecno mirno gledam Discovery. Naravno ako mi se preko TV kabla ne uvuku u komp i urade isto!!type;
Slayer je napisao(la):Od Septembra, pa se vi cesite!!!
Culi ste svi da ce se boriti protiv piratizovanja njihovih proizvoda....ima li lakseg nacina od ovoga?????
I jos da podsetim....kada su se takve stvari kod nas radile preko suda.Nikada. I na kraju krajeva sta ti mozes Microsoftu??? Da ih tuzis za narusavanje privatnosti.....a oni tebe tuze za nelegalni softver na tvom kompu!!!
Anyway you look at it you lose!!!
odakle ti ovo?BLOB je napisao(la):e ja sam cuo da je ovo izgleda dnevni download sto i nije lose.
BLOB je napisao(la):ja sam cuo da je dnevni limit 400 megabajta sto nije lose , mada je mozda buva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari