Šta je novo?

Cene DDR2 idu gore

Ima nas jos sto nam je iz istog razloga zabavno... :)

Ma sve ti to dodje na isto,bice i ljudi koji ce sa ddr2 preci na ddr4-najavili su je za 2012. nek 2014. bude dostupna sirokim narodnim masama ,pa i da bude za 5godina , toliko ste i vi minum vukli tu ddr1.

Budimo realni, cene jesu bile veoma niske. Nikad se nije mogao naći 1GB za 1K dinara, pa čak i bilo kakva memorija (DDR1 ili SDRAM) za 1K dinara. A sve što je neprirodno se na kraju izbalansira.
ja sam letos uzeo 2x2gb geila za 3900, amogao sam i transcenda za 3600 ;)

Ja mislim da je to zbog Windows-a 7, ili barem da on ima uticaj na to. Polazim prosto pd vecine ljudi koji poznajem svi imaju XP, vistu su preskocili, i zele da instalirjau 7-cu ali za nju nije dovoljno 1GB rama na koliko je XP ok radio, dakle treba jos rama a to su uglavnom DDR2 makine.

Prosta ekonomska zakonitost kada raste traznja rastu i cene

nije to do win7..nego prozvodjaci nisu hteli da napune lagere sa memorijama jer su plasili d aih niko nece uzeti...a sada bas hce, i ima velika traznja za ddr2 i ddr3..nema svakod akupi ddr3 ram+plocu..***..

ja sam letos uzeo 2x2gb geila za 3900, amogao sam i transcenda za 3600 ;)

uu, posle ovoga necu d akazem nista :D ja jos mislio da sam napravio neki biznis, treba da mi stizu ovih dana memorije DDR2 OCZ FELX2 1200, 3godine garancije, 7200dinza...:trust:

Nazad
Vrh Dno