Šta je novo?

Cena interneta (Verat)

kdejan

Čuven
Učlanjen(a)
21.08.2002
Poena
630
Odmah da kazem da necu da reklamiram Verat niti jedan drugi provajder, ali ovo sto su uradili je stvarno fenomenalno. Sniziti cenu sata na 12 dinara (5 sati 61 dinar), dok je kod svih ostalih provajdera tu negde oko 30(5 sati 150) znaci mnogo. E sad me jedno zanima, da li je to Verat iz nekog razloga svesno usao u gubitke ili je to mozda najava da se u ovoj drzavi konacno pocinje uspostavljati neki red pa ne gleda svako kako sto vise da te odere nego misli i na interese nas potrosaca? Sta vi mislite o svemu ovome?

Nove cene i kod SEZAMpro!!!

I sezampro je juce smanjio cene: :happy:

Sezam Internet NonTop pretplata - 849 dinara mesečno.
Sezam pretplata - 99 dinara mesečno :rtfm:

SATI:
Broj sati Cena
1-9.............23 din/h
10-19.........22 din/h
Više od 20...21 din/h

I EUnet

EVO i EUnet smanjuje cene, ali samo narednih mesec dana. :eye:

Od 16. juna do 16. avgusta 2003. godine Korisnici PersonalEUnet, BusinessEUnet i BusinessPlus servisa mogu da kupuju Internet sate sa 20% popusta.

Koliko se cheka na uspostavljanje konekcije na Verat-u...??

septimus je napisao(la):

Ne znam kako je u BG-u ali u KG-u najčešće nikad nije zauzeto ali dešava se često da centrala pravi problem pa izbacuje pre nego sto okreneš ceo broj. U svakom slučaju 690 din za flat mesec dana je odlična ponuda (D)

septimus je napisao(la):
Sad za sada je jos uvek OK, u proseku preko dana se dobija iz prve, a uvece u spicu moze ponekada i da potraje, mada je neki prosek pet sest puta da se okrene...

kdejan je napisao(la):
...

Sad za sada je jos uvek OK, u proseku preko dana se dobija iz prve, a uvece u spicu moze ponekada i da potraje, mada je neki prosek pet sest puta da se okrene...

Tachno. Uglavnom iz prve :happy: Samo se desava da pukne link neki pa nema protoka.. jednom-dvaputa mesechno [ i to bash kad meni nehsto hitno treba] . Ali dobro, kol'ko para - tol'ko muzike.

Meni radi super bolje od Sezama losije od Yubca-a , zakacim se skoro uvek iz prve. Za te pare odlican svaka preporuka.

Generalno svi provajderi snizavaju cene, sto opet treba shvatiti kao dolazak na normalu, jer su nam telecomm cenjene bas svetski cenjene...
anyway, sezam npr nudi full za 850, a u Novom Sadu Neobee full je pojeftinio 700 dinara.

Pa ovo sniženje je uzrokovano i letnjim odmorima i to što preko leta pada opterećenost linija.. Nadajmo se da će ove cene da ostanu i posle leta.

U Pancevu se na Verat kaci max na 33.6, pa je bio popust 50% na usluge. Sada su spustili cenu svima, ukinuli lite rezim(od 02 do 8), ali nas su ostavili na 33600... (i nama ukinuli - 50%)

zilet je napisao(la):
Pa ovo sniženje je uzrokovano i letnjim odmorima i to što preko leta pada opterećenost linija.. Nadajmo se da će ove cene da ostanu i posle leta.

da, da, to i mene brine.....samo da BEotel spusti cene, pa makr i privremeno da ja uplatim, a za posle cemo da vidimo ;)

Bez obzira koliko ce da traju ovakve cene VeratNEt je ucinio pravu stvar pa makar i na kratko .

ZevS je napisao(la):
Bez obzira koliko ce da traju ovakve cene VeratNEt je ucinio pravu stvar pa makar i na kratko .

ja mislim da ce te cene da im ostanu za stalno, tako barem kaze njihova podrska ali inace proradio je 042 11 00 11, jel zna neko mozda da li to naplacuju kao lokalni poziv ili kao 041 ???

cao

042 se sigurno tarifiraju kao lokalni razgovori

99% je da ce ostati cene, to je logicno, jer svaki skeptik moze da uzme 1000 sati ili 10 meseci flat-a.

i kako vam radi 042 verat. Da li vredi?

Laza je napisao(la):
i kako vam radi 042 verat. Da li vredi?

Meni radi odlično
Stara centrala u Šapcu konekcija kao i u lokalu 46.6 Lucent
Za sada sam zadovoljan
cheers

kepa je napisao(la):
...

Meni radi odlično
Stara centrala u Šapcu konekcija kao i u lokalu 46.6 Lucent
Za sada sam zadovoljan
cheers

jel koristis besplatan nalog ???

verat/verat ?

to je neki letnji popust
drenik odavno ima ponudu 100 sati za hiljadu dinara ako ste shkolarac ili student, fora je samo u tome da moraju sati da se potroshe do kraja avgusta

Troublemaker je napisao(la):
to je neki letnji popust
drenik odavno ima ponudu 100 sati za hiljadu dinara ako ste shkolarac ili student, fora je samo u tome da moraju sati da se potroshe do kraja avgusta

ma samo nek se oni krljaju dok je tako nama korisnicima ide u prilog ...

Troublemaker je napisao(la):
to je neki letnji popust

da, ali svi koji daju privremeni popust su to naglasili, a Verat, YUBC, Sezam i ko jos nisu pominjali datume....malo je mnogo da nas svi oni zajedno cimaju ....

prichao sam sa chovekom iz verata....do kraja meseca josh 10% manje sa cene i tako ostaju do daljnjeg....

Spils je napisao(la):
prichao sam sa chovekom iz verata....do kraja meseca josh 10% manje sa cene i tako ostaju do daljnjeg....

hm,...dobro ajde ...lepo od njih samo da obezbede sto vise linija....

ajde da napravimo listu dial-up providera!!!

1. VeratNet
2. Sezampro
3. NeobeeNet
4. YubcNet
5. Beotel.yu
6. Eunet.yu

cao

bluestar je napisao(la):
hm,...dobro ajde ...lepo od njih samo da obezbede sto vise linija....

pa šta će ti više linija, kada SMIN ima dovoljno resursa da pokrije celu Srbiju.

P.S. jedino ako ne možeš da se konektuješ na veratov smin, e to je druga priča i nadam se da će uskoro i to postati prošlost.

Drenik 1000 din=100 sati...i oni su spustili cene.

Vrh Dno