Ja sam poceo igrati prije nekih godinu dana. Mozda malo krace. Postavljao sam screenshotove na "sta igrate" temi. Sa 3570k i gtx660 2GB, 8GB rama, igra radi izmedju 50-60FPS. U gradovima spada na pedesetak. Znaci igriva je sa starim i5 i grafom od 60€. Ono sto je problem je sto ljudi ne znaju nastimati emulatror. Izuguglajte ili ima na YT kanalu iz prvog posta. Ja sam to davno odradio i nisam više dirao. Sa novim updateom koji je jucer izasao bi trebala raditi bolje eli mene mrzi podesavati.
Ali obzirom da nije neka pucačina i akciona igra, ovo se opusteno moze igrati na lockanih 30FPS.
Sto se same igre tice, vecini je ovo najlosija Zelda. Ljudi ne vole open world i prazan hod. Sto se mene tice, igra je predivna. Vise sam vremena potrosio istrazivanjem nego sto sam kvestove obavljao. Ako ovako nastavim igrati, nabit cu 1000 sati, lol. Kada sam prvi put isao u planine, otkrio sam onu tehniku prenosenja vatre jer ako upališ baklju i podjes se penjati, baklja se ugasi pa se zaledis. Pa sam skontao da zapalim vatru svakih par metara u slucaju da je izgubim. To su one plaline iza spawn pointa kada se tek starta. Mislim da sam taj dio satim igrao jer mi je bilo zanimljivo.
Jedna od igara u kojoj uzivam pronalaziti bossove ili neka sela, likove. Jednom sam se penjao na visoko brdo, izgledali mi kao da nesto gore ima. Pronasao sam mač koji me poslije dosta dobro sluzio.
Jasno mi je da neki ovo ne vole, da su za linearne igre. Svi smo drugaciji po putanju zabave ali je meni Breath of the Wild u top 5 igara koje sam ikad igrao. Zvuk, efekti, animacije, bossovi, npc-evi su jednostavno predivno odradjeni sa dosta pažnje.