AthlonXP je napisao(la):Cemu sluzi ova opcija u biosu? Kada podignem moj xp1700+ Tbred na 2400+ i ukljucim ovu opciju na fast komp nece da se probudi. Inache imam Tbred 1,6v a ne 1,5v.
Pušta procesor da dekoduje adrese 1 takt ranije nego normalno...AthlonXP je napisao(la):Cemu sluzi ova opcija u biosu?
ZorMi je napisao(la):...
Pušta procesor da dekoduje adrese 1 takt ranije nego normalno...
notax je napisao(la):...
I meni se desilo na to namestim na fast i da se kucne.
Koga uopste zanima ta opcija. Namesti se na default (normal) i super shljaka. Mislim da i ne utice toliko na ukupnu brzinu.
Au, bre, kakvo sad crno kliktanje... da vam to mozda ne klikcu Maxtor-ove devetke? 😀MichaelZ je napisao(la):Da budem malo konkretniji da ne misle ljudi da su u pitanju duhovi 😀
Taj click je otprilike kao kad kliknes misem u Win Exploreru pod XP-om .
Ponavljao se otprilike svaki minut (dok nisam resetovao masinu i vratio na FAST) .
Vido sam da imas B varijantu, ja sam samo izneo svoje zapazanje o ponasanju na istoj ploci(licno isprobavao).MichaelZ je napisao(la):Dobro suvi genije , ko ti kaze da ja nemam B-varijantu ?
Znaci nije to sto pricas ... 😀
MichaelZ je napisao(la):Problem je verovatno na relaciji MB/Audigy , kako , zasto i da li ima smisla uopste ganjati ULTRA je pitanje !
Pozdrav , Misa...:boom:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari