Abraxas je napisao(la):Imam plocu Chaintech 6ATA2 i cell 566 (podignut na 700)
Da li mogu na ovu plocu da stavim celerona na 1 Ghz.
Uh, tada nije bilo ovih brzih Celija. Trebalo bi da pogledas ima li neku update i njegov readme.Abraxas je napisao(la):Procesor je cell 2 a ploca (UDMA) moze da istrpi magistralu na 133.
Bios sa flash-ovo pre jedno godinu i po dana ........
Abraxas je napisao(la):Skinuo sam nov bios za plocu... Kazite mi kako da ga update- ujem pravilno da ne bi nesto uprskao......
Nadam se da nije kasno - iskljuci sve cache-ve u Biosu (uAbraxas je napisao(la):Skinuo sam nov bios za plocu... Kazite mi kako da ga update- ujem pravilno da ne bi nesto uprskao......
Udji u Bios -> Advanced Bios Features -> stavke: CPU internal cache i External cache stavi na disabled, pa zatim obavi fleshovanje po uputsvtvu za konkretan flash program. Kada to obavis vrati ove stavke na enabled. U procesu flash-ovanja snimi tekuci sadrzaj bios-a, shto ti sam program ponudi. Cela procedura se obavlja iz cistog Dos-a, zaobidji eventualno ponudjene live update iz Win-a.Abraxas je napisao(la):Vlasto ako moze malo detaljnije jos nisam izvrsio operaciju nad plocom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari