Šta je novo?

Celeron D

• Začetnik teme Začetnik teme petri
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

petri

Čuven
Učlanjen(a)
16.09.2000
Poena
620
Gde naci to i po kojoj ceni. Interesuje me najsporiji model, oznaka 325 ako se dobro secam 😉
Eventualno 330.
Takodje i neka i865G ploca (izgleda je to teze naci nego proc?) po mogucstvu Gigabyte, MSI i slicno, nikako neki recimo acorp i tako to. Ploca treba da bude nesto najosnovnije, bez firewire sata i slicnih "budzenja" 🙂 ali da bude full atx
Ajd ko ima ovako nesto neka mi se javi na PM sa informacijama o ceni lokaciji i slicno.

:wave:

petri je napisao(la):
Takodje i neka i865G ploca (izgleda je to teze naci nego proc?) po mogucstvu Gigabyte
Imaš recimo model Gigabyte GA-8IG1000G, I865G, S478, FSB800, AGP8, DDR400,DualCh, SC,LAN, S-ATA, USB 2.0, garancija 2 god......oko 80e bez poreza.

petri je napisao(la):
Gde naci to i po kojoj ceni. Interesuje me najsporiji model, oznaka 325 ako se dobro secam 😉
Eventualno 330.
Takodje i neka i865G ploca (izgleda je to teze naci nego proc?) po mogucstvu Gigabyte, MSI i slicno, nikako neki recimo acorp i tako to. Ploca treba da bude nesto najosnovnije, bez firewire sata i slicnih "budzenja" 🙂 ali da bude full atx
Ajd ko ima ovako nesto neka mi se javi na PM sa informacijama o ceni lokaciji i slicno.

:wave:

sto se tice celerona, imas ga u desku, BOX varijanta, znaci sa kulerom, dilerska je valjda oko 85 eur. poz

Ima li negde josh Celerona D poshto je u desk-u maloprodajna cena "zabiberena" do daske...za modele 330 i 335...

Interesujeme prvenstveno model 330 (2,6GHz) za normalnu cenu od nekih oko 85€ a ne tamo neko "ljushtenje" po 108€...za isti...😀....stvarno ga preterashe.

ivica je napisao(la):
"ljushtenje" po 108€...za isti...😀....stvarno ga preterashe.
Liči da je 108e / 1.20 = 90e bez poreza što je 5e veće od dilerske. Samo da ne počinjemo ponovo priču kako nema poreza na računare - procesor nije ni računar ni periferija već rezervni deo za računar i tu nema pomoći, država traži svojih 20% u maloprodaji. Neka ti uzme neki poznanik kao rezervni deo za računar u firmi (na izjavu)...

ZorMi je napisao(la):
Liči da je 108e / 1.20 = 90e bez poreza što je 5e veće od dilerske. Samo da ne počinjemo ponovo priču kako nema poreza na računare - procesor nije ni računar ni periferija već rezervni deo za računar i tu nema pomoći, država traži svojih 20% u maloprodaji. Neka ti uzme neki poznanik kao rezervni deo za računar u firmi (na izjavu)...

Ma naci cu ga po dilerskoj kad tad....Na jednom mestu sam video da se prodaje po 84€ ali su mi rekli da im kasni isporuka....a u cenovniku pishe da ga ima na lageru....

Mislim sramota...pa oni uopshte nisu ni skunuli te poreze....a i shto bi kad ovako ubiraju "harch" za izborne kampanje i sl....😀

Kao prvo ne vozim ja auto pa da to bude rezervni deo....to je gradivni deo...rachunara...al' ochigledno se ne vredi raspravljati...o tome.

Imao onih koji josh uvek "peru" to...😀
(ako ste razumeli)...a posle toga milina...a josh sachuvash koji €...

Nazad
Vrh Dno