Elem, sad ce finalni tekst u formi analize cebita - bila je zapala meni ta duznost, a onda sam bio odvucen na drugu stranu i drugi sajam na kojem je ucestovala moja firma.
Ove godine smo imali problem sa izvestavanjem sa sajma zbog toga sto je scheduler bio prepunjem sastancima sa raznim firmama gde smo se morali malo boriti oko promovisanja Benchmarka kao sajta i daviti za bolji/veci support. I tako sa sastanka na sastanak - prodje dan po dan; sta si video na standu? Nista, video si zbunjenu facu PR menadzera dok pokusavas da mu objasnis velicinu, specificnost i ostale karakteristike IT scene Srbije (i Crne Gore) i zasto bi bilo dobro da ta firma dodje uopste u Srbiju i na Benchmark. Kad smo vec kod toga, bilo je dosta firmi koje su bile zainteresovane da dodju kod nas, ali imaju problem sa nalazenjem distributera kod nas (ne da nema firmi, nego sto kod nas sve firme pokusavaju da prodaju sve brandove, a to tako napolju ne ide). Dakle, i ponekad je bilo problem stici proanalizirati sta ima od opreme na nekom standu iako smo tamo proveli sat vremena (ali iza 'zatvorenih vrata').